Sunnuntai 26.5

Monacon satama.

Sunnuntai aamuna, kello soi yhdeksän aikaan. Aamupalan jälkeen, läksimme kävelemään, varikkoa kohti.

Katsojia oli, jo todella paljon. Sataman katsomossa, ei näyttänyt olevan, kuin joitain, paikkoja vapaana. Juttelimme huone toverini kanssa, että ei käy kateeksi, kun ovat jo aamupäivällä, odottamassa kisan alkua.

Varikolla hiottiin, vielä viimehetken strategiaa, miten kilpailu viedään läpi.

Monacossa varikko, sekä pilttuut, ovat erittäin ahtaat. Joten kilpailun aikana, täytyy pysyä, pois jaloista, että tekninen henkilökunta mahtuu työskentelemään.

 

Leclercin kisa jäi lyhyeksi.

Kun kisa vihdoinkin alkoi, niin en uskaltanut, kunnolla katsoa, ensimmäistä mutkaa, kun se on, niin kapea, ettei siitä mahdu, kuin yksi kerrallaan.

Autot pääsivät, yllättävän hyvin matkaan. Ehdin jo iloita, kun Leclerc alkoi nousta pistesijoja kohti, että hyvin tässä käy, niin hänen autossa takarengas osui kaiteeseen ja meni rikki.

Charles nilkutti varikolle, mutta rikkoi samalla ilmanohjaimia ja auton pohjalevyä. Renkaat vaihdettiin ja hän kävi ajamassa muutaman kierroksen, mutta joutui palaamaan varikolle ja keskeyttämään, kun auto oli erittäin hankala ajettava. 

Muuten kisa meni hyvin ja lopputuloksissa Valtteri oli kolmas, Sebastian toinen ja Lewis ykkösenä.

Kisan jälkeen pakkasimme tavarat vauhdilla. Seitsemän jälkeen pääsin lähtemään hotellille pakkaamaan omia tavaroita ja soittamaan tytöille Suomeen. 

10 aikaan läksimme kohti Maranelloa, josta jatkan yöllä vielä Mestreen kotia. Kuulin Suomesta että Leijonat olivat voittaneet KULTAA! 🇫🇮 Onnea Leijonat! 🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Marko kiittää ja kuittaa! ☺️👍

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja