
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto, omavalvonta työpaja
24.3.2022, 15:00 - 18:00
Elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto, omavalvonta työpaja to 24.3 klo 15-18
Järjestäjät: Etelä-Savon ammattiopisto, URAKKA-hanke Ruralia, Xamk
Sijainti: Otavankatu 4 A: Leevi ja opetuskeittiö 209
Aihe: käytännön omavalvonta ja elintarvikehygienia
klo 15.00 Kokoontuminen Otavankatu 4 sisääntuloaulaan ja tutustuminen LEEVIIN eli tuotekeh. tilaan
klo 15.20 Opetuskeittiössä kierros ja käytännön omavalvonta
klo 16.30 Elintarvikehygienia Marjo Särkkä-Tirkkonen Ruraliasta
klo 17.30 Vapaata keskustelua ja kysymyksiä
Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/iF0PHKUHcA