Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto, omavalvonta työpaja

24. maaliskuuta, 15:00 - 18:00

Elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto, omavalvonta työpaja to 24.3 klo 15-18

Järjestäjät: Etelä-Savon ammattiopisto, URAKKA-hanke Ruralia, Xamk
Sijainti: Otavankatu 4 A: Leevi ja opetuskeittiö 209
Aihe: käytännön omavalvonta ja elintarvikehygienia
klo 15.00 Kokoontuminen Otavankatu 4 sisääntuloaulaan ja tutustuminen LEEVIIN eli tuotekeh. tilaan
klo 15.20 Opetuskeittiössä kierros ja käytännön omavalvonta
klo 16.30 Elintarvikehygienia Marjo Särkkä-Tirkkonen Ruraliasta
klo 17.30 Vapaata keskustelua ja kysymyksiä

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/iF0PHKUHcA

Tiedot

Päivämäärä:
24. maaliskuuta
Aika:
15:00 - 18:00
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Järjestäjä

Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke
Puhelin:
040 4807 994
Sähköposti:
heidi.fagerlund@esedu.fi
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Tapahtumapaikka

Etelä-Savon Ammattiopisto, OK 4
Otavankatu 4
Mikkeli, Etelä-Savo 50100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 711 5689
Kotisivu:
www.maaseutuict.fi

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja