
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Fermentoinnin rooli ruokajärjestelmän tutkimuksessa -koulutus
7.9.2021, 16:30 - 18:30
IlmainenFERMENTOINNIN ROOLI RUOKAJÄRJESTELMÄN TUTKIMUKSESSA
Luennoitsija Minna Kahala, Luke
sisältäen tietoa mm. seuraavista aiheista:
– maitohappobakteerit starttereina,
– palko- ja viljakasvipohjaiset fermentoidut tuotteet,
– fermentoinnin vaikutukset tuotteen laatuun ja ravintoarvoon,
– fermentointi kestävänä ruoan prosessoinnin muotona,
– fermentointi ja suoliston terveyttä tukeva ruokavalio
Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia (5.5.2021 ja 7.9.2021) fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.
Kutsua saa myös jakaa.
FORMS-lomakkeella ilmoittautuminen kursseille https://bit.ly/3gvF3fa