Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fermentoinnin rooli ruokajärjestelmän tutkimuksessa -koulutus

7. syyskuuta, 16:30 - 18:30

Ilmainen

FERMENTOINNIN ROOLI RUOKAJÄRJESTELMÄN TUTKIMUKSESSA

Luennoitsija Minna Kahala, Luke

 sisältäen tietoa mm. seuraavista aiheista:

– maitohappobakteerit starttereina,

– palko- ja viljakasvipohjaiset fermentoidut tuotteet,

– fermentoinnin vaikutukset tuotteen laatuun ja ravintoarvoon,

– fermentointi kestävänä ruoan prosessoinnin muotona,

– fermentointi ja suoliston terveyttä tukeva ruokavalio

 

Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia (5.5.2021 ja 7.9.2021) fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.

Kutsua saa myös jakaa.

FORMS-lomakkeella ilmoittautuminen kursseille https://bit.ly/3gvF3fa

Tiedot

Päivämäärä:
7. syyskuuta
Aika:
16:30 - 18:30
Hinta:
Ilmainen
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Järjestäjä

Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke
Puhelin:
040 4807 994
Sähköposti:
heidi.fagerlund@esedu.fi
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja