
Geofood-info 26.1.2021 teams-ohjelmalla, Vespaikka-hanke
26. tammikuuta, 14:00 - 15:30
IlmainenGeofood, lähiruoka ja Saimaa Geopark Partnership — mistä on kyse?
26.01.2021
Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet!
OHJELMA
Yritysasiantuntija Tarja Pajari, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo
klo 14.15 Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta – maali näkyvissä!
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 14.30 Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana?
Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry
klo 14.45 Saimaa Geopark ja Geofood – mitä on tulossa, toimintamallit Geopark-alueilla
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 15.00 Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja
Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria E-Savo
klo 15.15 Yhteenveto ja keskustelua, palaute
Tilaisuus on avoin ja maksuton ensisijaisesti kaikille Sulkavan ja Juvan yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille.
Ilmoittautuminen pe 22.1.2021 mennessä https://etela-savo.proagria.fi/tapahtumat/geofood-lahiruoka-ja-saimaa-geopark-partnership-mista-on-kyse-16015. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tapahtuma toteutetaan Teams-ohjelmalla. Mikäli ohjelma ei ole aiemmin tuttu, rohkeasti vain mukaan, tarvittaessa apua löytyy!
Tilaisuuden järjestävät Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka ja Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II- hanke www.saimaageopark.fi
Tervetuloa!