Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ideointityöpaja: Geologiasta(ko) hauskaa – uusien matkailutuotteiden louhintaa (maksuton)

2.12.2020, 10:00 - 14:00

Ajatuksia louhimassa: Juha Iso-Aho (lehtori, HUMAK) Jani Halme (luova johtaja, parikkalalainen)

Saimaa Geoparkin alueella on 65 geokohdetta ja 53 luonto- ja kulttuurikohdetta. Monet kohteet nostavat esille alueen erikoispiirteitä. Kohteisiin liittyy oivia tarinoita, joita on työstetty mm. Rural Explorer – hankkeessa. Miten alueelta kerättyjä tarinoita voidaan hyödyntää matkailutuotteissa? Geologia on kiehtova matka menneisyyteen, mutta miten geologiaan pitäisi tarttua, jotta se voidaan ottaa avuksi matkailutuotteita suunniteltaessa?

Punavuorelais-parikkalalainen Jani Halme määrittelee aikakautta paikallissankaruuden ajaksi. Tiesitkö, että Geopark on paikallinen sankari? Jani kertoo esityksessään näkemyksiä Saimaa Geoparkin roolista alueella.

Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II – hanke järjestää ideointityöpajan, joka johdattelee osallistujat mainittujen teemojen äärelle.

Tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsilla/Zoomilla. Osallistujat saavat webinaarilinkin sähköpostiinsa päivää ennen tapahtumaa. Webinaari on maksuton osallistujille.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää tuoteideansa Juha Iso-Ahon kommentoitavaksi (40 euroa/idea). Ilmoittautumislomakkeessa voit valita tämän maksullisen vaihtoehdon erikseen. Maksulla kerrytetään hankkeen yksityisen rahan osuutta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

https://saimaageoparkwebinaarit.nettilomake.fi

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2020
Aika:
10:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Saimaa Geopark ry
Kotisivu:
https://www.saimaageopark.fi/

Tapahtumapaikka

zoom / teams

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja