
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kalanjalostuksen teematyöpaja
17.2.2022, 15:00 - 17:00
Tervetuloa ELOT- Elintarvike- ja luonnontuotteiden teollisen tuotannon kehittäminen Keski-Karjalassa ja Etelä-Savon Luonnoneväs -hankkeiden yhteiseen KALANJALOSTUKSEN teematyöpajaan
Aika: torstai 17.2.2022 klo 15.00—17.00
Paikka: Teams
Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille
Ohjelma:
klo 15.00 Osallistujien puheenvuorot ja esittäytyminen,
15.30 Mahdollisuuksia kalojen jalostamiseen: uutta ja vanhaa, Heidi Fagerlund
16.00 Kalanjalostamisen hygieniavaatimukset.
Keskustelemassa terveystarkastaja Anneli Tirkkonen, Mikkelin kaupunki
16.30 Kalanjalostuksen kehitysnäkymät, ELY-keskuksen puheenvuoro ja keskustelua
17.00 Tilaisuuden päätös ja jatkotoimet
Ilmoittautuminen: bit.ly/kalanjalostus170222
Lisätiedot: Päivi Karhunen, 040 595 7870, paivi.karhunen@keti.fi