Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kriisiviestintä ja maineenhallintakoulutus (maksuton)

18.11.2020, 12:00 - 16:00

Miltä tuntuu, kun kaikilla on yrityksestäsi mielipide? Voiko somessa alkaneesta myrskystä ylipäätään selvitä? Voiko mainekriisin ehkäistä jo ennen kuin se syntyykään? Onko reilua, että yhden haastattelun antaminen voi johtaa potkujen saamiseen? Miksi toisen tekstiviestit saavat aikaan kohun, ja toiset saavat suhmuroida ihan rauhassa? Pitääkö kaikkea pyytää nykyään anteeksi? Saako toimittaja kysyä kaikkea ja pitääkö kaikkeen vastata? Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saatte vastauksia kriisiviestinnän ja maineenhallinnan koulutuksessa.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki kriisiviestinnän perusasiat laajasti ja esimerkkien kera. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen teillä on erinomaiset eväät ehkäistä mahdolliset mainekriisit oman organisaationne toiminnassa ja valmiudet viestiä kriisitilanteessa, jos sellainen osuu kohdalle.

Kouluttajana toimii Milttonin kriisiviestinnän johtava asiantuntija Sara Lindström, joka on perehtynyt kriisiviestintään viimeisen 15 vuoden ajan. Sara on auttanut lukuisia yksityishenkilöitä ja eri alojen organisaatioita varautumaan kriiseihin ja selviämään niistä.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 12.11. mennessä https://saimaageoparkwebinaarit.nettilomake.fi/form/10306 .

Ennen koulutusta lähetämme osallistujille lyhyen kyselyn, jossa osallistujat voivat kertoa, millaiset asiat kriiseissä ja kriisiviestinnässä teitä askarruttavat ja millaisiin kysymyksiin toivotte koulutuksessa vastauksia. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsilla. Osallistujat saavat webinaarilinkin sähköpostiinsa päivää ennen tapahtumaa. Webinaari on maksuton osallistujille.

Järjestäjä: Visit Saimaa 2 -hanke yhteistyössä Saimaan Geoparkin kanssa

Järjestäjät

Visit Saimaa 2 -hanke
Saimaa Geopark ry

Tapahtumapaikka

teams

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja