
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luonnon omat valmistusmenetelmät -koulutus
5.5.2021, 16:30 - 18:30
IlmainenLUONNON OMAT VALMISTUSMENETELMÄT
Luennoitsija Henri Hekanaho, The Kefir Guy Company Ltd.
-luonnon omat valmistusmenetelmät (fermentointi, idätys ja liotus)
-luonnon omat ruoan valmistusmenetelmät ovat bio-aktivointia
-mikroravinteet, makroravinteet ja mitä niille tapahtuu fermentoinnin yhteydessä
-perinteisiä fermentointi-menetelmiä ja käyttötarkoituksia
-kefiirin käyttö fermentoinnissa
Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia (5.5.2021 ja 7.9.2021) fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.
Kutsua saa myös jakaa.
FORMS-lomakkeella ilmoittautuminen kursseille https://bit.ly/3gvF3fa