Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnon omat valmistusmenetelmät -koulutus

5. toukokuuta, 16:30 - 18:30

Ilmainen

LUONNON OMAT VALMISTUSMENETELMÄT

Luennoitsija Henri Hekanaho, The Kefir Guy Company Ltd.

-luonnon omat valmistusmenetelmät (fermentointi, idätys ja liotus)
-luonnon omat ruoan valmistusmenetelmät ovat bio-aktivointia
-mikroravinteet, makroravinteet ja mitä niille tapahtuu fermentoinnin yhteydessä
-perinteisiä fermentointi-menetelmiä ja käyttötarkoituksia
-kefiirin käyttö fermentoinnissa

 

Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia (5.5.2021 ja 7.9.2021) fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.

Kutsua saa myös jakaa.

FORMS-lomakkeella ilmoittautuminen kursseille https://bit.ly/3gvF3fa

Tiedot

Päivämäärä:
5. toukokuuta
Aika:
16:30 - 18:30
Hinta:
Ilmainen
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Järjestäjä

Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke
Puhelin:
040 4807 994
Sähköposti:
heidi.fagerlund@esedu.fi
Kotisivu:
https://www.esedu.fi/hanke/luonnonevaista-elinvoimaa-etela-savoon/

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja