Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsänomistajailta naisille, Mäntyharju

8.2.2018, 17:30 - 20:30

Tervetuloa naisten metsänomistajailtaan Mäntyharjulle torstaina 8.2.2018 klo 17.30-20.30! Illan teemoina tilaisuudessa ovat taimikonhoito, puukauppa ja maisemanhoito.

Mitä taimikossa pitäisi tehdä ja milloin? Miten huolehdin hoitotöiden kannattavuudesta ja voinko saada tukia taimikonhoitoon? Entä miten puukauppaa lähdetään hieromaan ja kuinka hakkuut käytännössä etenevät? Innostavan ja käytännönläheisen tilaisuuden teemoista löydät vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin. Mukana myös asiaa maiseman huomioimisesta metsätaloudessa!

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille nykyisille ja tuleville naismetsänomistajille metsänomistuksen määrästä tai muodosta riippumatta. Voit tulla mukaan vaikka metsänomistus ja -hoito olisi sinulle vieraampi aihealue: tilaisuudessa puhutaan metsistä ja omistajuuteen liittyvistä asioista yleistajuisesti.

Tarkempaa ohjelmatietoa tulossa tammikuun 2018 aikana.

Ilmoittautuminen torstaihin 1.2.2018 klo 18 mennessä projektineuvoja Tuuli Väkeväiselle (yhteystiedot alla). Kerro ilmoittautuessasi yhteystietosi sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Naisenergiaa metsiin -hanke yhteistyössä Stora Enson kanssa. Lisätietoja hankkeesta osoitteesta http://metsakeskus.fi/naisenergiaa-metsiin.

Lisätiedot:
Tuuli Väkeväinen
Projektineuvoja
tuuli.vakevainen(at)metsakeskus.fi
p. 050 574 3959

Tiedot

Päivämäärä:
8.2.2018
Aika:
17:30 - 20:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Suomen metsäkeskus

Tapahtumapaikka

Mäntyharju

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja