Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsävaratietojen ja digitalisaation hyödyntäminen biotalouden kasvussa Etelä-Savossa -hankkeen Metsä Vastaa -kiertue Savonlinnassa

10.4.2018, 18:00 - 20:00

Tervetuloa Metsä Vastaa -kiertueen yleisötilaisuuteen Savonlinnaan Xamkin Savonniemen kampuksen auditorioon!

Metsä Vastaa -kiertueen aiheena ovat Metsätuhot ja niihin varautuminen. Teemaillassa tutustutaan yleisimpiin metsätuhojen aiheuttajiin sekä mietitään niiden ennaltaehkäisyä metsänhoidolliselta kannalta. Näihin teemoihin tietoa antavat Metsäkeskuksen valmiuspäällikkö Yrjö Niskanen ja Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntija Katri Ihalainen. Metsätuhoihin varautumisesta metsävakuuttamisen näkökulmasta kertoilee Osuuspankin metsävakuutusasiantuntija Liisa Viikari.

Hankkeen hengen mukaisesti digitalisaatiotakaan ei illassa unohdeta vaan tutustutaan netin ihmeellisen maailman tarjoamiin palveluihin tuhoasioihin liittyen mm. Luonnonvarakeskuksen MetInfo -palveluun.

 

Metsävaratietojen ja digitalisaation hyödyntäminen biotalouden kasvussa Etelä-Savossa -hanke tarjoaa metsänomistajille tärkeää tietoa metsätaloudesta koko Etelä-Savon alueella.

Metsä Vastaa kiertueen tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia mahdollisuuksia oppia uutta ja kuulla ajankohtaista tietoa useista eri teemoista. Metsä Vastaa kiertueelta taltioidaan tilaisuuksia myös verkkoon, joten tietoa on tarjolla myös sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Käy tutustumassa hankkeseemme  http://www.metsavastaa.fi/ ja facebookissa https://www.facebook.com/metsavastaakiertue/

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, , , , ,
Kotisivu:
http://www.metsavastaa.fi

Järjestäjä

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo ry
Puhelin:
040-7165200

Tapahtumapaikka

Xamk, Savonniemen auditorio
Savonniemenkatu 6
Savonlinna,
+ Google Map

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja