Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinnebiotooppi-inventointi -Mitä ja missä?

28.6.2019, 10:00 - 14:00

Perinnebiotooppi-inventointi – Mitä ja missä?

Pe 28.6.2019 klo 10-14, Punkaharju, kotiseutumuseo
Os. Hälvänmäentie, Hiukkajoki
 
Tervetuloa tutustumaan perinnebiotooppiin ja seuraamaan perinnebiotooppi-inventointia! Suur-Sairasen kotiseutumuseon niitty Punkaharjun Hiukkajoella on yksi tänä kesänä tutkittavista perinnebiotoopeista.
 
Etelä-Savon ELY-keskus inventoi eli selvittää niittyjen, hakamaiden ja metsälaidunten lajistoa, käyttöhistoriaa ja nykytilaa ja sen perusteella arvottaa kohteet paikallisesti, maakunnallisesti tai jopa valtakunnallisesti arvokkaiksi.
 
Nyt kaikilla asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla tutustumaan inventointiin käytännössä sekä kuulemaan laajemminkin perinnebiotooppien kasvillisuudesta, merkityksestä uhanalaisille lajeille ja hoidosta. Paikalla Etelä-Savon ELY-keskuksen inventoijat ja ProAgria Etelä-Savon MKN maisema-asiantuntija.
Vapaa pääsy!      Tervetuloa!
 
Järjestäjät: Etelä-Savon ELY-keskus, ProAgria Etelä-Savo, Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaiset ja Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ -hanke.
 
Lisätietoja:
Maisema- ja ympäristöasiantuntija
Saara Ryhänen p. 040 4868 237
maajakotitalousnaiset.fi/kynahanke
 
Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ-hankkeen tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta kulttuuriympäristöstä ja innostaa ihmisiä vaalimaan omaa lähiympäristöään. Hanketta toteuttavat Etelä-Savon ja Keski-Suomen ProAgriat ja Maa- ja kotitalousnaiset. Hanketta rahoittavat EU:n maaseuturahasto sekä Etelä-Savon ja Keski-Suomen ELY-keskukset

Järjestäjä

ProAgria Etelä-Savo, Maa- ja kotitalousnaiset / KYNÄ-hanke

Tapahtumapaikka

Punkaharjun kotiseutumuseo
Hälvänmäentie
Punkaharju,
+ Google Map

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja