Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekoälyn vaikutukset maatalouteen webinaari 16.8.2023, DIGIPORTAAT 2 -hanke

16.8.2023, 10:00 - 11:30

Ilmainen

Tekoälyn vaikutukset maatalouteen: katsaus potentiaaliin ja riskeihin

16.08.2023 10:00 – 11:30 webinaari

Tiedätkö miten tekoäly tulee vaikuttamaan maatalouteen? Tekoäly mullistaa tulevaisuudessa lukuisia toimialoja, eikä maatalous ole poikkeus.

Webinaarissamme saat ymmärryksen siitä, missä tekoäly menee nyt, mitä sillä voi tehdä ja mitä vaikutuksia näillä ratkaisuilla voi olla maataloudessa. Edistysaskelilla on varjopuolensa, joten teemme katsauksen myös tekoälyn hyödyntämisen riskeihin ja haasteisiin.

Webinaarissa käydään lävitse tekoälyn ja koneoppimisen sovellutuksia useilta alueilta esimerkkien kautta, tutustutaan OpenAI:n ChatGPT-malliin sekä tarjotaan ohjeistusta siihen, miten jokainen meistä voi näitä työkaluja hyödyntää itse.

Luennoitsijana tilaisuudessa on operatiivinen johtaja, DI, MBA Jarkko Ilomäki, Mtech Oy.

Ilomäki on toiminut maatalouden digitalisaation parissa yli 20 vuotta eri rooleissa aina ohjelmistokehityksestä, ohjelmistoarkkitehdista aina teknologiajohtajan ja liiketoimintajohtajan rooleihin asti. Hän on ollut teknologiajohtajan roolissa perustamassa Mtechin tekoäly- ja koneoppimisorganisaatiota ja ollut mukana useissa aiheen projekteissa. Nämä ovat käsitelleet esimerkiksi tuotosmäärien ennustamista (TilaOpti-hanke yhteistyössä ProAgrian, Faban, Valion ja Business Finlandin kanssa) sekä tiedolla johtamisen tekoälyprojekteja (mm. asiakastiedon ja generatiivisten koneälymallien hyödyntäminen maataloudessa).

Info toteutetaan etänä Teamsilla. Ilmoittaudu alla olevan vihreän painikkeen kautta, niin saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin vahvistuksen yhteydessä ja muistutuksen ennen tapahtumaa.

Lisätietoa: minna.laitinen@proagria.fi

Järj. Digiportaat 2.0 -hanke

Tiedot

Päivämäärä:
16.8.2023
Aika:
10:00 - 11:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.proagria.fi/tapahtumat/tekoalyn-vaikutukset-maatalouteen-katsaus-potentiaaliin-ja-riskeihin

Järjestäjä

ProAgria Etelä-Savo

Tapahtumapaikka

webinaari

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja