Maaseutukuriirin mobiilisovelluksen kautta ajankohtaiset uutiset ja muu mielenkiintoinen sisältö näppärästi omaan älypuhelimeen


AjankohtaistaMaaseudun kehittämisen tiedotukseen Etelä-Savossa on kehitetty uusi älypuhelinsovellus (Android, Windows-phone ja IPhone), jonka kautta voi näppärästi lukea viimeisimmät ohjelmatiedottajan eli Maaseutukuriirin ajankohtaiset julkaisut ja uutiset, seurata tulevia tapahtumia, katsoa Etelä-Savon maaseudun viestintähankkeen videoita, kuunnella podcasteja, seurata Facebook-päivityksiä, lähettää palautetta ja liittyä postituslistalle.

Ensimmäinen versio sovelluksesta tehtiin yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun sähköisten palveluiden oppimisympäristön CampusIT:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastasi silloin opiskelijat Jyri Kankkunen ja Merja Väisänen. Nyt vastuu mobiilisovelluksesta on siirtynyt JJ-Net Group:lle, joka on muokannut ulkoasua ja toimintoja toimivimmiksi.


KarttaSovelluksen voi ladata maksutta eri puhelinmallien sovelluskaupoista.

Mukana on myös kätevä karttasovellus, jonka kautta voi esimerkiksi tarkistaa, millaisia hankkeita Etelä-Savossa on rahoitettu Maaseuturahastosta viime ohjelmakauden aikana (2007–2013). Halutessaan voi valita joko ELY-keskuksen tai tietyn Leader-ryhmän rahoittamat hankkeet. Vastaavasti on mahdollisuus valita myös tietyn tyyppinen hanke tarkasteluun: kehittämishanke, yleishyödyllinen investointi tai yrityshanke. Sovellus hyödyntää GPS-paikannusta eli näyttää tarvittaessa myös lähellä rahoitetut hankkeet.

 Available on the App Store (black) nettiin Google-Play-download-badgeWindowsStoreLogo nettiin 

Lisätietoja ja yhteystiedot:
Maaseututiedottaja Maaseutukuriiri Miia Taivalantti, 0440 155 992, info@maaseutukuriiri.fi