Maaseudun mahtavin Kauppa-auto Etelä-Savossa ja Pyhän Olavin päivillä

Maaseudun mahtavin Kauppa-auto kurvaa jälleen kohti Etelä-Savoa. Heinäkuussa kauppa-auto nähdään 19.7. Puumalassa Saaristopäivillä, 22.7. Hirvensalmella Päivä maalla –tapahtumassa ja 29.7. Savonlinnan Pyhä Olavin päivillä. Maaseudun mahtavimman Kauppa-auton löydät Savonlinnasta Pyhän Olavin päivillä 29.7.2014 kello 10.00-15.00. Ei muuta kuin tutustumaan. Piällysmies on mukana menossa.
Kauppa-auto

Maaseudun mahtavin Kauppa-auto on lähtenyt kiertämään toukokuun 20. päivä Vieremältä. Kiertue on jatkoa vuonna 2011 lämpimän vastaanoton saaneelle Landepaku -kiertueelle. Kauppa-autokiertue toteutetaan yhdessä Leader -ryhmien, ELY -keskusten sekä kylä- ja kuntatoimijoiden kanssa.

Kauppa-auto tarjoaa tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta ja sen alueellisista tuloksista sekä myös uudesta ohjelmakaudesta. Autossa on mahdollista tutustua myös Hyrrään eli maaseudun hanke-, yritys- ja rakennetukien sähköiseen asiointipalveluun sekä Savonlinnan seudun Kolomoseen ja kyläkumppaneihin, Aitojamakuja – hankkeeseen (Ruralia), Ruokamatkailu –hankkeeseen (Mikkelin ammattikorkeakoulu) ja LEADER Piällysmieheen (Piällysmies ry). Savonlinnassa pysäkkinä on Malmiranta Savonlinnan keskustassa matkailusataman kupeessa.

Heinäkuussa kauppa-auto nähdään ennen Savonlinnaa myös 19.7. Puumalassa Saaristopäivillä ja 22.7. Hirvensalmella Päivä maalla –tapahtumassa.

Kiertueen etenemistä voi seurata sosiaalisessa mediassa - Facebookissa.

Kauppa-autokiertueen aikataulu ja pysäkkilistaus löytyvät Maaseutu.fi-sivustolta
http://www.maaseutu.fi/attachments/kauppa-auto/9NKpwrKIv/Kauppa-auton_pysakit__2014.pdf

Kauppa-autokiertueen strategiset mitat ovat seuraavanlaiset

  • Neljän kumipyörän päällä kulkee 12 hyllymetrillistä tietoa ja lähiruokatuotteita
  • 48 tapahtumaa ja 58 päivää
  • 33 toimijaa
  • Noin 12 000 kilometriä

Lisätietoja:

Teppo Leppänen
Toiminnanjohtaja
Piällysmies
Puistokatu 1
57100 Savonlinna
050 5580636
teppo.leppanen@savonlinna.fi

www.piallysmies.fi