Maaseutukuriiri-tiedotuslehtinen ilmestyy perjantaina

Maaseutukuriiri-tiedotuslehtinen ilmestyy perjantaina Länsi- ja Itä-Savo-sanomalehtien liitteenä sekä ilmestymisen jälkeen sähköisenä näköislehtenä.


Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähankkeen tiedotuslehtinen ilmestyy perjantaina 5.4.2013. Lehtinen jaetaan Länsi- ja Itä-Savo-sanomalehtien liitteenä kaikille ko. lehden tilanneille. Lehtisessä kerrotaan monipuolisesti maaseutuohjelmista eri toimijoiden näkökulmasta. Myös muodin ammattilainen Saimi Hoyer kertoo siinä ajatuksiaan maalla asumisesta. Julkaisu on suunnattu erityisesti nuorille ja kesäasukkaille, joita kehittyvä maaseutu kaipaa lisää aktiiviseen toimintaan mukaan.

Tiedotuslehtinen on luettavissa myös ilmestymisen jälkeen sähköisenä nNäköislehtiäköisversiona osoitteessa
www.lansi-savo.fi/maaseutukuriiri sekä www.ita-savo.fi/maaseutukuriiri.

Maaseutukuriiri on tiedotushanke ja Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen, Veej’jakaja ry:n, Piällysmies ry:n ja Rajupusu Leader ry:n yhteinen voimainponnistus, jolla on tarkoitus parantaa tietoisuutta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmista ja kertoa niiden tuloksista.

Maaseutukuriirin kotisivuilta (www.maaseutukuriiri.fi) löytyy ajankohtaista tietoa maaseudun kehittämisohjelmasta Etelä-Savossa sekä koko maassa. Lisäksi sivuilta löytyy kuvapankki, jossa on kuvat henkilöistä ja tapahtumista ja tarvittavat logot. Ennen hanketta ja hankkeen aikana toteutetut videot löytyvät suoraan kotisivujen kautta. Vähintään kerran kuukaudessa tullaan tuottamaan yksi podcast kotisivuille, jonka voi joko kuunnella suoraan nettiselaimessa, ladata omalle koneelleen tai tilata mediasoittimeen. Kalenterista löytyvät kaikki maaseutuohjelman tulevat tapahtumat.


Kotisivujen lisäksi Maaseutukuriirilla on omat kanavansa Facebookissa, Google+:ssa, Twitterissä ja YouTubessa. Myös oma blogisivu löytyy.

Facebook: www.facebook.com/Maaseutukuriiri
Google+: https://plus.google.com/115204349763899931261/posts
Twitter: https://twitter.com/Maaseutukuriiri
YouTube: www.youtube.com/Maaseutukuriiri
Blogi: http://maaseutukuriiri.blogspot.fi/


Lisätietoja ja yhteystiedot:

Ohjelmatiedottaja Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi