Maaseutukuriiri lennähtää kesäkuussa METKU -metsäkulttuuripäiville

Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke osallistuu 14.–16.6.2013 Punkaharjulla järjestettävään METKUUN.

 

Maaseutukuriirilla on tapahtumassa oma osasto, jossa esittäytyvät tiedotushankkeen toimijat: Etelä-Savon ELY-keskus, Piällysmies ry, Rajupusu Leader ry ja Metkulogo2013Veej’jakaja ry. Hankkeiden puuhaihmiset esittelevät osastolla useita onnistuneita maaseudun kehittämishankkeita ja vastailevat kysymyksiin. Punkaharjulle Puruveden rantaan muuttanut tv-kasvo Saimi Hoyer on myös lupautunut tulemaan paikan päälle ja kertomaan maalla asumisen hyvistä puolista.
http://www.lusto.fi/nayttelyt_ja_tapahtumat/metku.html


Maaseutukuriiri Tiedotuslehti 2013 kansiMaaseutukuriirin tiedotuslehti jaettiin koteihin huhtikuun alussa, mutta sitä löytyy tarvittaessa edelleen Veej’jakaja ry:n toimistolta, osoitteesta Juvantie 26 Mikkeli. Lisäksi lehti on luettavissa näköisversiona internetistä osoitteessa www.lansi-savo.fi/maaseutukuriiri.


Maaseutukuriirin kotisivuilta (www.maaseutukuriiri.fi) löytyy tapahtumakalenteri, jossa on kaikki maaseutuohjelman tulevat tapahtumat Etelä-Savossa ja valtakunnallisesti. Kuvapankista löytyy tuoreita kuvia alkuvuoden eri tapahtumista. Myös podcasteissä on jo useita mielenkiintoisia toimijoita jututettavana.


Kotisivujen lisäksi Maaseutukuriirilla on omat kanavansa Facebookissa, Google+:ssa, Twitterissä ja YouTubessa. Myös oma blogisivu löytyy.

Facebook: www.facebook.com/Maaseutukuriiri
Google+: https://plus.google.com/115204349763899931261/posts
Twitter: https://twitter.com/Maaseutukuriiri
YouTube: www.youtube.com/Maaseutukuriiri
Blogi: http://maaseutukuriiri.blogspot.fi/

Käykäähän peukuttamassa Maaseutukuriiria Facebookissa, niin erottaudutaan ja saadaan lisää näkyvyyttä.

Lisätietoja ja yhteystiedot:
Ohjelmatiedottaja Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi