Iltapala – ajankohtaistietoisku elintarvikeyrittäjille

• Oletko kiinnostunut kuulemaan miten hallituksen kärkihanketoimenpide ruoan osalta voisi realisoitua? Miten Etelä-Savo voisi erottua maailman ruokamarkkinoilla? • Ekoneum esittäytyy ja tarjoaa eteläsavolaiselle elintarvikeketjulle asiantuntijuutta. • Onko sinulla tarvetta pakkausmerkintöjen uudistamiselle tai ravintoarvolaskelmille? • Lähiruokatuottajat löytyvät aitojamakuja.fi -sivuilta. Oletko sinä jo siellä? • Maaseudun yritysrahoitus on myös elintarviketuottajan ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä on tarjolla!

Tilaisuuksia järjestetään eri puolilla Etelä-Savoa samanlaisina:
Hirvensalmella 20.9.2016 klo 18-20 Ravintola Kissakoskessa (Vahvamäentie 42)
Heinävedellä 21.9.2016 klo 18-20 Valamon luostarissa Kahvila-ravintola Trapesa (Valamontie 42)
Savonlinnassa 27.9.2016 klo 18-20 Ravintola Paviljongin (Rajalahdenkatu 4, 57200 Savonlinna)
Kangasniemellä 29.9.2016 klo 18-20 Kangasniemen juhla- ja pitopalvelun tiloissa (Koivukuja 2)
Anttolassa 10.10.2016 klo 18-20 Anttolanhovin Kotaravintolassa (Hovintie 224)
Pieksämäellä 13.10.2016 klo 18-20 Lomapirtillä (Uistinkuja 6)

Ohjelma

18:00 Tukeva iltapala kahvin kera – lisäksi maistiaisia ruokauutuuksista
18.15 Paikalliset kuulumiset ja toimet elintarvikeyrittäjyyden edistämiseksi
Kuntien elinkeinoasiamiehet
18.30 Ruoka-alan yritykset kasvuun maaseuturahaston tuella
Yritysasiantuntija Jukka Kotro, Etelä-Savon ELY-keskus
19.00 Ajankohtaista ruokapolitiikasta – mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille
Toiminnanjohtaja Riitta Kaipainen, Ekoneum ry ja koulutussuunnittelija Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti
19.30 Elintarviketietoasetus muuttui – mitä vaikutusta yrityksellesi?
TKI-asiantuntija Pekka Turkki, Mikkelin Ammattikorkeakoulu
19.45 Ekoneum tarjoaa asiantuntemusta yrityksille
Tutkija Sanna Kauppinen, Luonnonvarakeskus
20.00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi noin viikkoa ennen osoitteeseen sanna.kauppinen@luke.fi tai puhelimella 040 183 4845. Muista mainita erikoisruokavalio!

Tilaisuuden järjestämisestä vastaavat Etelä-Savon Ruokaviesti –hanke ja Vastuullisuudesta valttia eteläsavolaiselle ruualle -hanke, joita rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus. Tilaisuuden järjestämisessä mukana myös Hirvensalmen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kunnat.