Muutoksen edellytykset ovat ilmassa Pieksämäellä

Pieksämäellä puuhataan yhdessä kaikille yhteistä positiivista tulevaisuutta. Pieksämäellä on monta hyvää asiaa olla ja elää, hyviä harrastusmahdollisuuksia ja koulutusta, edullisia asuntoja, järviä ja maaseutua.

                                 Vuokko Jakkola ja Erkki Huupponen

                      Vuokko Jaakkola ja Erkki Huupponen

Hyvää on nostettava näkyvämmäksi, positiivisuutta ruokittava ja saada kansalaiset uskomaan omaan kuntaansa ja kyläänsä ja siihen kaikkeen positiiviseen mitä ympärillä on. 

Muutos sai sysäyksen Pieksämäen tulevaisuusfoorumissa 6.10. Partaharjussa. Foorumin suurinta antia olivat ns. ristiin pölyttyneet sekaryhmät, jotka ideoivat erinomaisia tapoja edetä asian suhteen. Mukana oli päättäjiä, yrittäjiä, kaupungin työntekijöitä, virkamiesjohtoa, järjestöväkeä ja tavallista väkeä. Valitettavasti nuoret puuttuivat joukosta, mutta heillekin on heitetty jo haastetta. Toivotaan, että nuoret ottaisivat koppia ja lähtisivät mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta, kommentoi Vuokko Jaakkola Tulevaisuusfoorumin puuhanainen.

Tulevaisuusfoorumin raportti on erinomainen väline monelle taholle kuten kylille, järjestöväelle, kaupungille ja vaaliohjelmiin, sen avulla voi suunnitella uusia ideoita ja toimintamalleja seuraaville kausille. Hankkeen puuhanainen kyläasiamies Vuokko Jaakkola suosittelee kaikille muillekin kylille ja kunnille vastaavaa tapahtumaa ja aktiivisuutta. Tämän raportin pohjalta se onnistuu helposti.

Raportti on luettavissa Pieksämäen kylät -sivuilta.

 Vuokko Jaakkolan haastattelu

Pieksämäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Erkki Huupposen haastattelu