Vaihtoehtoja luomu- ja lähiruokatuotteiden markkinointiin

Tervetuloa Etelä-Savon ELY-keskuksen järjestämään tilaisuuteen kuuntelemaan, jakamaan kokemuksia ja saamaan ideoita luomutuotteiden, erityisesti alhaisen jalostuksen tuotteiden, markkinointiin liittyen!

  

Tilaisuus soveltuu kaikenkokoisille, luomutuotantoa, tavanomaista tuotantoa harjoittaville tai luomuun liittymistä harkitseville maatilayrityksille, jotka ovat kiinnostuneita alhaisesta jalostuksesta tai eri tavoista markkinoida tuotteitaan.

Tiistaina 21.2.2017, klo 10-13

ELY-keskus, Mikkeli, Jääkärinkatu 14, Pyöreä torni

Ohjelma:
Aamukahvi klo 10 alkaen

10.00 Tuotteita markkinoille alhaisen jalostuksen kautta
            Maaseutuasiantuntija, Marja Pulkkinen, Etelä-Savon ELY-keskus
10.20 DO-Saimaa -laatumerkillä lisäarvoa tuotteille
           Heli Gynther, kehittämispäällikkö, Etelä-Savon Maakuntaliitto
10.50 DO-Saimaa merkintä Siiriäisen luomutilalla
           Anna Siiriäinen, luomunaudanlihan tuottaja, Siiriäisen luomutila, Hirvensalmi
11.20 Ruokaasuomesta.fi -verkkopalvelu yhdistää tuottajat ja asiakkaat
           Eero Kananen, toimitusjohtaja, LähiPro
11.50 Tuotteiden markkinointi verkkopalvelun kautta
           Frans Jaatinen ja Alexandra Lindqvist, yrittäjät, Sappion luomutila, Juva
12.15 Verkostot ja yhteistyö
           Paavo Pulkkinen, luomuporkkanan tuottaja, Lietlahden tila, Haukivuori
12.45 Tuoreverkko Oy
           Ulla Kojonkoski, markkinointipäällikkö, Tuoreverkko

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotoiveet tarjoilujen varaamiseksi viimeistään pe 17.2.2017 anu.raatikainen@ely-keskus.fi tai 050 396 4800.

Avaa ohjelma ohjelma tästä!