Tiedotuslehti 2014
Tiedotuslehti 2013
Yrittävä maaseutu 2016
Maavara-lehti - Avara maaseutu 2014
Kipinöistä roihuun -leirin yhteenveto (18.-19.11.2014 Kuortane)
Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke loppuraportti 2015
Maaseudun kehittämisohjelman kehittämishankkeet Etelä-Savon maaseudun kehittämisessä -seminaari 27.5.2015 - Materiaalit
Tiedoksi: Etelä-Savon ELY-keskuksen päätös Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman hanke- ja yritystukien valintajaksot vuodelle 2016 (linkki)
Mistä tulee luopua? Eteläsavolaisten viljelijöiden ja viranomaisten esittämät Byrokratian purku – kehittämisehdotukset
Vaihtoehtoja luomu- ja lähiruokatuotteiden markkinointiin
Tilaisuus soveltuu kaikenkokoisille, luomutuotantoa, tavanomaista tuotantoa harjoittaville tai luomuun liittymistä harkitseville maatilayrityksille, jotka ovat kiinnostuneita alhaisesta jalostuksesta tai eri tavoista markkinoida tuotteitaan.
Tiistaina 21.2.2017, klo 10-13
ELY-keskus, Mikkeli, Jääkärinkatu 14, Pyöreä torni
Ohjelma:
Aamukahvi klo 10 alkaen
10.00 Tuotteita markkinoille alhaisen jalostuksen kautta
Maaseutuasiantuntija, Marja Pulkkinen, Etelä-Savon ELY-keskus
10.20 DO-Saimaa -laatumerkillä lisäarvoa tuotteille
Heli Gynther, kehittämispäällikkö, Etelä-Savon Maakuntaliitto
10.50 DO-Saimaa merkintä Siiriäisen luomutilalla
Anna Siiriäinen, luomunaudanlihan tuottaja, Siiriäisen luomutila, Hirvensalmi
11.20 Ruokaasuomesta.fi -verkkopalvelu yhdistää tuottajat ja asiakkaat
Eero Kananen, toimitusjohtaja, LähiPro
11.50 Tuotteiden markkinointi verkkopalvelun kautta
Frans Jaatinen ja Alexandra Lindqvist, yrittäjät, Sappion luomutila, Juva
12.15 Verkostot ja yhteistyö
Paavo Pulkkinen, luomuporkkanan tuottaja, Lietlahden tila, Haukivuori
12.45 Tuoreverkko Oy
Ulla Kojonkoski, markkinointipäällikkö, Tuoreverkko
Tervetuloa!
Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotoiveet tarjoilujen varaamiseksi viimeistään pe 17.2.2017 anu.raatikainen@ely-keskus.fi tai 050 396 4800.
Avaa ohjelma ohjelma tästä!