Kumppanuusmaatalous – saisiko siitä lisäarvoa tuotteilleen?

Kumppanuusmaatalous on tuottajien ja kuluttajien yhteistyötä. Kuluttajat haluavat laadukasta ruokaa tutulta tuottajalta. Tuottaja haluaa varmuutta tuotteidensa markkinointiin.

  

  Luke

Aika: 27.3.2017 klo 13-16
Paikka: Ravintola Paviljonki, Purseri-kabinetti (Rajalahdenkatu 4, Savonlinna)

Tule kuulemaan asiantuntijan ja kahden tuottajan kokemuksia konseptista, joka maailmalla on saamassa suurta suosiota.

OHJELMA

12.00 Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.

13.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus, tutkija Sanna Kauppinen, Luke ja puutarhatuotannon asiantuntija Mirja Tiihonen, ProAgria Etelä-Savo

13.15 Kumppanuusmaatalous – mitä se on ja kuinka sitä harjoitetaan maailmalla ja tulevaisuudessa Suomessakin? Projektipäällikkö Susann Rännäri, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund

14.15 Minun omenapuu – omenaosuuksia Råbäckgårdissa, viljelijä Rikard Korkman, Espoo

15.00 Sikalanomistajia 135 kpl Helsingistä Ouluun – HyväSikala XO hajauttaa riskiä, viljelijä Ismo Eerola, Iitti

16.00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on maksuton, ja sen järjestävät Etelä-Savon Ruokaviesti -hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus. Mukana tilaisuuden järjestämisessä on myös Kilpailukykyä kasviyrityksiin Kipakka -hanke.

Voit osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki ja ohjeet lähetetään sinulle sähköpostissa lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudu viimeistään pe 17.3.2017 täällä: https://www.lyyti.fi/preview/Kumppanuusmaatalous__saisiko_siita_lisaarvoa_tuotteilleen_3193

Lisätietoja: Tutkija Sanna Kauppinen, Luonnonvarakeskus (Luke), puh. 029 532 6221, sanna.kauppinen@luke.fi