Innosta menestykseen -kampanjainfo: Yritys-Suomi-kampanja vauhdissa!

Yritys-Suomen Innosta menestykseen-kampanja on ollut käynnissä kahden viikon ajan. Alku on ollut lupaava ja lisää on vielä tulossa!

 

YS tunnus rgb FIYritys-Suomi - Kampanjainfo 2/2013

Missä mennään?

Maanantaina 21.10. pyörähtivät käyntiin Ketola Groupin, Marja Alangon, Liinakkotallin sekä Innokas Medicalin pidemmät televisiomainokset Nelosen kanavilla. Lisäksi yrittäjätarinoiden kokopitkät videot löytyvät nyt Yritys-Suomen YouTubesta.

Verkkopalvelun kävijämäärissä on jo tehty päiväkohtaisia ennätyksiä. Keskimääräisestä n. 15 000 viikkokävijästä noustiin jo ensimmäisellä kampanjaviikolla lähes 22 000 kävijään. Yhä tiiviistyvää liikennettä on odotettavissa nyt, kun mainonta on kaikissa kanavissa päässyt vauhtiin. Oma Yritys-Suomi –palveluun mainonta on myös tuonut paljon lisää käyttäjiä. Kun aloittavan yrityksen työtiloja ennen kampanjaa perustettiin keskimäärin 4-5 päivässä, viime viikkoina luku on ollut 25. Facebookissa on alkanut Yritys-Suomi-mainonta, joka on lisännyt mukavasti liikennettä Yritys-Suomen verkkosivuille ja tuonut jo 200 uutta FB-tykkääjää. Käy sinäkin tykkäämässä, jakamassa ja kommentoimassa kuvia, videoita ja uutisia Yritys-Suomen Facebookissa!

Lisäksi Yritys-Suomen Innosta menestykseen-kampanjasivustolla kuhisee. Seuraa sivustolla kampanjan tuoreimpia vaiheita, tutustu yrittäjätarinoihin ja kuuntele, mitä yritysneuvoja Stig Jankes kertoi Suomipopin radiohaastattelussa. Radio Suomipopin kuuntelijat ovatkin jo innostuneet kirjoittelemaan kekseliäitä yritysideoitaan ”innostavin yritysidea –kuulijakilpailuumme”. Vielä ehtii kaivaa omankin ideansa pöytälaatikosta.

Yritys-Suomi-toimijoiden käytettävissä ovat mm. lehti-ilmoituspohjat muokattavin esimerkkitekstein. Ota ilmoitukset ja muut viestintä- ja markkinointimateriaalit käyttöön tutussa paikassa:
https://extranet.yrityssuomi.fi/web/yrityssuomi-viestinnan-materiaalipankki/
Käyttäjätunnus: ys.viesti@yrityssuomi.fi
Salasana: Maanantai06

Yritys-Suomi - Kampanjainfo 2/2013
www.yrityssuomi.fi