Kuntotalo vieläkin monipuolisempaan käyttöön Leader-rahoituksella

Karkialammen kuntotalon laajennusosan virallisia avajaisia vietettiin 21.11. iloisissa tunnelmissa.

 

Karkilammen Kuntotalon avajaisetMikkelissä on pidemmän aikaa ollut iso aukko yleisurheilun talviharjoittelussa. Nyt tämä aukko on paikattu, kun Karkialammen kuntotalon laajennusosa otettiin virallisten avajaisten myötä käyttöön. Uusissa tiloissa voi sisätiloissa harjoitella miltei kaikkia yleisurheilun heitto- ja hyppylajeja. Seiväshyppy on ainoa mikä ei onnistu. Mutta 60-metrinen juoksusuora tarjoaa mahdollisuuden myös harjoittelun keihäänheitolla, pituushypylle sekä kolmiloikalle.

– Puolustusvoimilta vapautui urheilutalo, jonka ympärille alettiin kerätä säätiötä. Säätiö ostikin Senaattikiinteistöltä vapautuneen Kuntotalon. Nyt sitä on modernisoitu ja tehty siitä entistä ehompi liikuntapaikka. Meillä on ampuma-areena, kuntosali, iso palloilusali ja nyt tämän laajennuksen myötä myös hienot puitteet yleisurheilun talviharjoitteluun, riemuitsi hankkeen isä ja puurtaja, Karkialampi Säätiön puheenjohtaja Juha Putkonen.

Laajennus oli mahdollista toteuttaa Veej’jakaja ry:n myöntämällä hankerahalla. Laajennus maksoi noin 300 000 euroa, josta hankerahanosuus oli noin 117 000 euroa.

– Jos me ei oltaisi saatu Veej’jakaja ry:n kautta rahaa tähän hankkeeseen, niin ei tämä olisi edes ollut mahdollista, Putkonen korostaa.

Mukaan avajaisiin oli saapunut myös Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä. Mikkelin kaupunginjohtaja Kimmo Mikander oli myös onnittelemassa Karkialampi Säätiötä hienosta työstä ja periksi antamattomuudesta.

Karkialammen kuntotalon kotisivut:
http://karkialampisaatio.yhdistysavain.fi/

Juha Putkosen haastattelun voi kuunnella Maaseutukuriirin kotisivuilla:
http://www.maaseutukuriiri.fi/podcastit

Painokelpoisia kuvia Karkialammen kuntotalon laajennusosan avajaisista:

http://www.maaseutukuriiri.fi/kuvapankki?folder=47

Lisätietoja ja yhteystiedot:
Maaseutukuriirin ohjelmatiedottaja Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi