Mavi uudisti kotisivunsa

Maaseutuvirasto on uudistanut mavi.fi-verkkosivustonsa. Ulkoasultaan muuttunein ilmein ja sisällöltään päivittyneenä sivusto avautui torstaina 21. marraskuuta.

 

Mavin uudet sivutOsoite on sama kuin ennen eli www.mavi.fi. Verkkosivusto palvelee maatalouden ja maaseudun tukiasiakkaita ja tarjoaa tietoa Mavin toiminnasta. Sisällön suunnittelussa lähtökohtana on ollut, että kukin tiedontarvitsija löytäisi juuri itseään koskevat asiat mahdollisimman suoraan ja selkeästi.

Sivustolla on tiedon löytämistä palveleva navigaatio. Tuet ja palvelut, Oppaat ja lomakkeet, Maksut ja valvonta sekä Tietoa meistä -valikoihin on kohderyhmittäin jaoteltu tietoa tuista ja Mavin toiminnasta. Esimerkiksi viljelijää koskevat tuet ja palvelut on koottu yhteen. Valikoiden lisäksi tietoa tuista voi etsiä kohderyhmittäin jaoteltujen sivunavigaatioiden ja hakutoiminnon avulla.

Kunkin tukimuodon sisältösivulle on koottu kattavasti kaikki tukeen liittyvä tieto, kuten hakeminen, oppaat, lomakkeet, lainsäädäntö ja yhteystiedot. Sähköiseen asiointiin ohjaavat linkit on koottu valikkoon, joka näkyy jokaisen sivun yläosassa.

Tukihallinnon asiakkaita palvelevien kuntien yhteistoiminta-alueiden (YTA) , ELY-keskusten ja Leader-ryhmien yhteystiedoille on hakutoiminto. Valitsemalla valikosta oman asuinkunnan saa näkyviin oman alueensa YTA-kunnan, ELY-keskuksen ja Leader-ryhmän yhteystiedot.

Mavi_logoTietoa Mavin hallinnoimista asioista on myös hallintokumppaneidemme sivustoilla: maa- ja metsätalousministeriö, ELY-keskukset, kuntien yhteistoiminta-alueet, Leader-ryhmät, maaseutuverkostoyksikkö, Elintarviketurvallisuusvirasto ja Ahvenanmaan maakuntahallitus.

Lisätietoa:
Viestintäpäällikkö Jari Eloranta, 040 714 5810, jari.eloranta@mavi.fi, viestinta@mavi.fi