Joulun taikaa ilmassa!

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hankkeen (TTT2) tanssiaskeleet hiljentyvät hetkeksi joulutauolle. On aika kiittää kaikkia tanssijoita ja yhteistyötahoja mukavista kohtaamisista, oppimisen ilosta, tanssin taian jakamisesta ja liikunnan nostattamasta punasta poskilla sekä hikikarpaloista otsalla. 

Vuoden viimeisten tuolitanssien päätteeksi oli osallistujille yllätyksenä Tanssiva Joulukortti -tanssiesitys. Esityksen päätteeksi palvelukotien, palvelutalojen yms. osallistujat saivat yhteistyöpäiväkotien lasten askartelemat joulukortit. Oheisesta linkistä pääset kurkistamaan tunnelmia yhdestä esitystä: https://youtu.be/qF8XIu5xykk Lämmin kiitos kaikille yhteistyötahoille tästä hyvänmielen joulun toivotuksesta!

Alkuvuoden startiksi olen suunnittelut muutaman etätanssituokion Teamsin kautta, joista löydät lisätietoa alla olevasta mainosflyerista. Mukaan tuokioihin pääset tämän linkin kautta: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YzVlNzA4YWItOTE4OC00MzVhLTkwODctZGI5ODhkOWZkZTQ1%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%229adba406-aaf5-4fa5-991c-6308099d657d%22%2c%22Oid%22%3a%22e9fda2e8-45d5-4f95-b25d-ca26b685a8bf%22%7d

ihin etäohjauksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tule siis tietokoneella, älypuhelimella tms. mukaan ja aloitetaan yhdessä uusi vuosi tanssien. Kameraa sinun ei tarvitse avata eli Lempeä aamun herätys sujuu pyjamassa tai pidä pieni tauko päivän touhuista Tuolitanssin tahdissa.

   

 

 

 

 

Kevään kurssitarjonta on pitkälti valmis ja alla on pari mainosflyeria maistiaisiksi. Järvi-Saimaan Kansalaisopiston syksyllä alkaneisiin kursseihin Sulkavan suunnalla on vielä tilaa ja voit tulla mukaan myös vain kevätkaudeksi. Uusia lyhytkursseja, tanssipäivä yms. on tulossa Juvalle ja Rantasalmelle. Linnalan opiston kanssa yhteistyö jatkuu Punkaharjun ja Kerimäen suunnalla alkuvuodesta, josta lisätietoa tulossa pikapuolin. Vertaisohjaajakoulutuksien toteutus ja suunnittelu jatkuvat. Alkuvuodesta on tulossa mm. Tuolitanssia ikääntyville vertaisohjaajakoulutus Juvalle ja Joroisiin.  

Lisäämme uusia kurssi- ja tapahtumamainoksia hankkeen facebook-sivulle ja nettisivulle sitä mukaan, kun tiedot vahvistuvat. Tapahtumia on lisätty myös Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin. Linkit sivuille ovat alhaalla!

Kesän 2022 suunnitelmat etenevät ja vielä olen kalenterissa hieman tilaa myös keväälle.  Laitathan siis rohkeasti viestiä minulle, minkälaista tanssitarjontaa toivotte omalle kylälle tai kaipaisiko jokin tapahtumanne tanssillista ohjelmaa? Jatketaan suunnittelua yhdessä!

Suuren suuri kiitos kaikille tanssijoille kuluneesta syksystä ja joulumuistamisista. Kynttilät luovat loistettaan ja lyhty valaisee takakuistia. Konvehtipaperit rapisevat ja suussa maistuu suklaa, villasukat lämmittävät Tanssi-tädin jalat ja sydämen. Upeita korttitaideteoksia on ilo silmäillä uusi hieno kukikas tonttuhattu päässä. Kauniit jouluservetit tulevat koristamaan joulupöytää, jossa on maistiaisina neilikkaisia punajuuria.   

Toivottavasti Korona-tilanne sallii yhteiset tanssituokiomme paikan päällä myös ensi keväänä. Yritetään pysyä terveinä.

Hyvää Joulua ja mainiota tanssiaskeleiden täyttämää vuotta 2022!

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -terveisin

Mari Kurtti, Etelä-Savon Liikunta ry
projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK)
mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

ps: Olen joululomalla vk 52.

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Rajupusu Leader ry:ltä ja Piällysmies ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.

Kokonaisrahoitus on 113 640,00 €, josta on Euroopan unionin osuus + valtion osuus 63.638,40 €.   Toteutusaika 01.05.2021 – 31.8.2022.  

 https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/ https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa
https://www.maaseutukuriiri.fi/kalenteri/

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja