Maaseutukuriirin Joulukalenteri

Osallistu mallaspossu-kinkkukisaan!
Avaa luukku maaseudulle. Videoiden joukosta voit löytää linkkejä, joista
pääset osallistumaan Kaartilan mallaspossun juhlakinkun arvontaan!
(Ohjeet löydät kalenterin alta)

[xmas-advent-calendar]

 

Maaseutukuriirin mallaspossu-kinkkukisan säännöt

Kilpailuun voi osallistua 1.-19.12.2018 välisenä aikana Maaseutukuriirin joulukalenterin luukuista löytyvien arvontalinkkien kautta.

Maaseutukuriiri arpoo Kaartilan Mallaspossun lahjoittaman tuoresuolatun 6-7 kilon juhlakinkun 20. päivä joulukuuta kaikkien joulukalenteria seuranneiden ja sitä kautta arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittokinkun voi noutaa perjantaina 21. joulukuuta alkaen Mikkelin kauppahallista. Tarvittaessa kinkku toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

1. Kilpailun järjestäjä

Veej´jakaja ry:n hallinnoima Maaseutukuriiri-viestintähanke

Y-tunnus: 1718034-3

Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Joulukinkkukilpailu alkaa 1.12. ja päättyy 19.12.2018. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvonta tapahtuu 20.12.2018. Joulukinkun voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Muut palkinnot postitetaan.

4. Palkinnot

Pääpalkintona on Kaartilan Mallaspossun tuoresuolattu juhlakinkku (kooltaan noin 6-7 kg). Lisäksi arvotaan 10 kappaletta Lasten Vihreän kullan tie -palapelejä ja 10 kappaletta Maaseutukuriirin ekologisia kauppakasseja.

5. Säännöt

Joulukinkun arvontaan voi osallistua vain seuraamalla Maaseutukuriirin joulukalenteria. Arvontaan oikeuttavia linkkejä ei löydy jokaisesta joulukalenterin luukusta, vaan kilpailu edellyttää kalenterin säännöllistä seuraamista. Satunnaisotannalla valituista luukuista löytyy vastauslinkki, jossa pitää ilmoittaa osallistujan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

6. Henkilötietojen käsittely

Maaseutukuriiri käsittelee kilpailuun osallistuvien yhteystietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkintojen postittamiseksi eikä luovuta tietoja ulkopuolisille.

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa ilman erillissuostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

8. Muut ehdot

Mitkään Maaseutukuriirin järjestämät kilpailut Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta. Kilpailua voidaan silti mainostaa edellä mainituissa sosiaalisissa medioissa.

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja