”Suvituuli kun oksissa soittaa…”

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2-hanke (TTT2) on tanssittanut eri-ikäisiä tanssijoita toiminta-alueella reilun vuoden ajan. Yhteiset tanssiaskeleet jatkuvat syksyyn 2022. Kurssien ja muiden tanssinohjauksien kokonaisosallistujamäärä hipoo nyt n. 5000 henkilöä ja eri tanssipaikkoja on kertynyt reilut 50. Eri yhteistyötahoja on ollut mukana reilut 50. Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyötahoille!

 

Kesällä kausikurssit ovat vaihtuneet lyhytkursseihin ja erilaisiin tapahtumiin. Isoin tapahtuma, jossa olimme mukana, oli Farmari 2022 Maatalousnäyttely Mikkelissä 30.6. – 2.7.2022. Muistoiksi jäivät helteiset ja mieleenpainuvat kolme päivää lukuisine iloisine kohtaamisineen niin Jekku-Jänönä, kuin omissa vaatteissakin, tanssittaen ja liikuttaen näyttelyvieraita.

Pienempiä tapahtumia, joissa olimme yhteistyötahoina, olivat mm. Joroisten Iltatori yhdessä Kolman kyläyhdistyksen kanssa ja Heinävedellä Kermankosken lavalla Savon Sanomien Juhannusneitokilpailuun osallistuvien lattaritanssitunti. Lisäksi teimme yhteistyötä mm. eri hanketoimijoiden ja muiden paikallisten toimijoiden  kanssa. Juhannus-etkojen myötä vierailimme Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU-hankkeen kanssa Savonlinnan maaseutualueella viidessä eri palvelukodissa yhdessä maakuntataiteilija Sirkka Kososen kanssa.  

23.7.2022 Ihmekollektiivi Sulkavalla järjestää Loikka Lavatanssiromantiikkaan Kaipolan Paviljongilla. TTT2 on mukana yhteistyötahona tanssikurssilla, josta mainosflyer alla:

Syksyn suunnitelmat ovat jo varsin pitkällä. Lyhytkursseja, teemapäiviä tms. on tulossa yhteistyössä mm. Järvi-Saimaan Kansalaisopiston kanssa Juvalle, Sulkavalle ja Rantasalmelle. Linnalan opiston kanssa yhteistyö jatkuu lyhytkursseina Punkaharjulla ja Kerimäellä. Kannattaa siis seurata opistojen ja hankkeen markkinointia, tutkia tarkasti kurssiesitteet ja ilmoittautua ajoissa mukaan. Enonkoskella jatkuvat eri kohderyhmät tavoittavat tanssipäivät kerran kuukaudessa elo-lokakuussa. Yhteistyö Palvelukotien ja Päiväkotien kanssa jatkuu useammalla paikkakunnalla. Koulutuskalenteriinkin on tulossa jatkoa syksylle.  

Lisäämme uusia kurssi- ja tapahtumamainoksia hankkeen facebook-sivulle ja nettisivulle sitä mukaan, kun tiedot vahvistuvat. Tapahtumia on lisätty myös Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin. Linkit sivuille ovat alhaalla ja fb-kannattaa ottaa seurantaan! Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteistyötahoja ja uusia ideoita otetaan ilolla jatkuvasti vastaan. Tulevana syksynä on vielä muutamia kuukausia aikaa toteuttaa tanssitoiveitanne kylillä. Laitathan minulle viestiä tai ota yhteyttä puhelimitse. Jatketaan suunnittelua yhdessä ja laitetaan jalalla koreasti.


HUOM! Jään kesälomalla 6.7.
ja palaan työn touhuun jälleen 4.8. alkaen.

Mainiota kesää teille kaikille!

Aurinkoisin ja mansikan makuisin yhteistyöterveisin

Mari Kurtti, Etelä-Savon Liikunta ry
projektipäällikkö ja tanssinopettaja (YAMK)
mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

 

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Rajupusu Leader ry:ltä ja Piällysmies ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.

Kokonaisrahoitus on 113 640,00 €, josta on Euroopan unionin osuus + valtion osuus 63.638,40 €.   Toteutusaika 01.05.2021 – syksy 2022.  
https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/ https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa
https://www.maaseutukuriiri.fi/kalenteri/

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja