Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke toivottaa HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Hankkeiden toimintaan kuuluu tärkeänä osana ohjaus/seurantaryhmä. Ryhmän jäsenet kulkevat projektihenkilöstön sparraajina sekä ”työntarkastajina” läpi hankeajan. Yhdessä kokoustaen seurataan hankkeen etenemistä tavoitteiden sekä budjettiseurannan osalta ja ideoidaan toimintaa sekä viedään tietoa hankkeesta omille sidosryhmille. Itselleni on tärkeää, että seurantaryhmämme pääsee myös näkemään mitä työni on käytännössä. Aina kun mahdollista otamme kokouksiin mukaan toiminnallisen osion. Tammikuun kokouksen aloitimme Palvelukeskus Vaarinsaaresta Ristiinasta, josta tuolitanssin jälkeen siirryimme ”paperitöiden” pariin.

Nyt minulle on ilo esitellä upeiden Tanssin taikaa ja tasapainoa hankkeen ohjausryhmäläisten kommentteja kokouksemme jälkeen sekä kokemuksia hankkeestamme:

”Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke on tuonut liikunnan iloa laajalle tavoittaen upeasti myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät harrasta tanssia aktiivisesti.

Oli liikuttavaa nähdä, kuinka asukkaat lähtivät mukaan tanssiin ja liikkeeseen kukin omalla tavallaan, vaikka vain silmät sulkemalla. Tanssi ei tunne rajoja, tanssi on tunnetta! On ollut mielenkiintoista seurata hanketta läheltä ja nähdä sen tuottama ilo ja hyvä olo niin osallistujille kuin toteuttajillekin, sekä kiitollisuus siitä, kun toiminta tuodaan lähelle.”

”Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke innostaa ja riemastuttaa. Olen saanut itsekin osallistua hankkeeseen sekä seurantaryhmän jäsenenä että ohjaajana. Tällaisia hankkeita pitäisi olla Suomessa enemmänkin! Nämä hankkeet lisäävät aidosti kansalaisten hyvinvointia ja osallisuutta. Väkisinkin jää hyvä mieli, kun puhe on tanssista.  

Seuraavana pääsen opettamaan paritanssia nelosluokkalaisille. Näin jo untakin tästä jännittävästä tilaisuudesta. ’Sallitko luvan sua tanssittaa? Tekisit mun illasta vauhdikkaan. Näyttäisit muuvit niin mallikkaat. Jos tahdot vaan, saat hulluna, hulluna humppaa.’ Siltala Bros.”

Hankkeesta ja kurssitarjonnasta löytyy lisätietoa ja linkit: https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/   sekä kannattaa seurata ESLi:n facebookia.

Aurinkoisia kevätpäiviä ja paljon tanssiaskeleita!

Ystävällisin terveisin Mari Kurtti, projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK) mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Veej´jakaja ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja