Hyvää Joulua ja tanssiaskelien täyteistä vuotta 2021!

Hyvä tanssin ystävä!                         

Tämä merkillinen vuosi Korona-pandemian varjossa on pikkuhiljaa hiljentymässä kohti joulua.

Haluaisin kiittää teitä kaikkia tanssijoita, seurantaryhmän jäseniä ja yhteistyötahoja lukuisista tanssiaskeleista niin lähi- kuin etäohjauksissa, kohtaamisista ja suunnitteluhetkistä kuluneen vuoden sekä koko hankkeen aikana. Tanssin taikaa ja tasapainoa –hanke on opettanut ja ohjannut tanssia eri muodoissaan elokuun 2019 alusta kaiken ikäisille maaseudun asukkaille kuudessa kunnassa Veej’jakajan alueella (Mikkeli (pois lukien ydinkeskusta), Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pieksämäki ja Puumala). Tähän mennessä osallistujien määrä yhteensä on ollut huikea hieno eli yli 5600. Iso kiitos tästä teille kaikille! Hanke jatkuu vielä ensi kevääseen huhtikuun 2021 loppuun saakka eli toivottavasti saamme vielä monta kivaa kurssia, tanssitapahtumaa ja tanssituokiota yhdessä järjestettyä. Hankkeen Facebook-sivuja kannattaa käydä tykkäämässä ja poimia sieltä uusimmat kuulumiset nopeimmin:  https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa/

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) haki Tanssin taikaa ja tasapainoa –hankkeen laajennusta koko Etelä-Savoa koskevaksi, sillä saimme jatkuvasti kyselyjä laajemmalle toiminta-alueelle. Valitettavasti emme saaneet rahoitusta uudelle hankkeelle eli Veej´jakajan alueella hanketoiminnot päättyvät kevään 2021 jälkeen. Toivottavasti juurruttavista toimenpiteistä on ollut apua ja syntyneet verkostot jatkavat toimintaansa Tanssin taikaa jakaen myös tulevaisuudessa. Haaveemme saada koko Etelä-Savo tanssimaan on yhä olemassa ja arvioimme tilannetta kenties uudestaan, vielä jossakin vaiheessa.

”Jouluilta hämärtyy, tuuli pois jo etääntyy.
Joka kuusen latvahan, tarttuu tähti taivahan.
Hiljaisina seisoo maat.
Metsän vakaat asukkaat, saapuu illan juhlihin, yksin, kaksin, kolmisin.
Laulun tahtiin joka puu, sinne tänne kallistuu.
Kettujenkin leikki on jouluyönä viaton.”

-Metsän Joulu/Oiva Paloheimo

Yritetään pysyä terveinä ja pidetään huolta toisistamme noudattaen ohjeistuksia niin maskien kuin turvavälien yms. suhteen.

Hyvää joulua ja mainiota vuotta 2021!

  
Jouluisin yhteistyöterveisin ESLi:n tanssiva Mari -tonttu
ps: Olen lomalla 17.12.2020 – 3.1.2021.

Mari Kurtti, Etelä-Savon Liikunta ry
projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK) mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Veej´jakaja ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja