Syksyn väriloistoa ja kynttilöiden lämmintä valoa!

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hankkeen (TTT2) tanssiaskelien täyttämä ensimmäinen puolen vuoden merkkipaalu lähestyy.  Eri-ikäisien tanssijoiden kokonaisosallistujamäärä on kirkkaasti ylittänyt jo 1000 osallistujan rajan. Osallistujien ikähaitari on tällä hetkellä sylilapsesta 90-vuotiaaseen ja eritoten kesällä myös vapaa-ajan asukkaita oli mainiosti mukana sekä kotimaasta että ulkomailta. Eri tanssipaikkoja on kertynyt yhteensä reilut 30 seitsemän eri kunnan alueella. Kiitos kaikille innokkaasta osallistumisesta eri toimintoihin ja erityiskiitos teille lukuisille eri yhteistyötahoille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Syksyn myötä yhä useampi harrastusmahdollisuus on avautunut Koronarajoituksien hellittäessä. Tanssikurssien ja -tapahtumien tarjonta on lisääntynyt niin tanssiseurojen, kansalaisopistojen kuin tanssikoulujenkin toimesta. Hankkeemme kautta olemme tehneet hyvää yhteistyötä mainittujen tahojen kanssa ja yhdessä vieneet Tanssin taikaa myös pienemmille kylille, paikallisten kumppanien toiveiden mukaisesti.  Muistakaa siis osallistua ja ilmoittautua kursseille, jotta harrastuksien tarjonta säilyy jatkossakin! Meistä jokaisen tulee myös kantaa vastuu, että tulemme paikan päälle vain terveinä ja noudatamme voimassa olevia hygienia ym. viranomaisten ohjeita.

Kurssien ja tapahtumien ohella olen Koronatauon jälkeen viimein päässyt vierailemaan myös useassa Palvelukodissa tuolitanssin sekä Päiväkodeissa Lastentanssin merkeissä. On tanssittu, leikitty, laulettu ja nautittu yhdessä liikkumisesta.  

Loppuvuoden kurssitarjonta on pitkälti valmis ja alla muutamia mainoksia avoimista kursseista. Myös Järvi-Saimaan Kansalaisopiston ryhmissä on vielä tilaa Juva-Rantasalmi-Sulkava suunnalla eli kannattaa tutkia tarkasti kurssiesitteet ja ilmoittautua mukaan. Vertaisohjaajakoulutuksien suunnittelu etenee ja ensimmäiset koulutukset käynnistyvät jo tänä syksynä, jatkuen ensi keväänä.

Vuoden 2022 kevään ja kesän suunnitelmat etenevät ja nyt toivoisin teiltä vinkkejä ja toiveita! Laitathan siis rohkeasti viestiä minulle, minkälaista tanssitarjontaa toivotte omalle kylälle. Jatketaan suunnittelua yhdessä!

Lisäämme uusia kurssi- ja tapahtumamainoksia hankkeen facebook-sivulle ja nettisivulle sitä mukaan, kun tiedot vahvistuvat. Tapahtumia on lisätty myös Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin. Linkit sivuille ovat alhaalla!  

 

Sytytetään kynttilöitä ja nautitaan syksyn väreistä!

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -yhteistyöterveisin

Mari Kurtti, Etelä-Savon Liikunta ry
projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK)
mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Rajupusu Leader ry:ltä ja Piällysmies ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta. Kokonaisrahoitus on 113 640,00 €, josta on Euroopan unionin osuus + valtion osuus 63.638,40 €.   Toteutusaika 01.05.2021 – 31.8.2022.  
 https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/ https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa
https://www.maaseutukuriiri.fi/kalenteri/

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja