Kevättä ilmassa: Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hankkeen kuulumisia ja webropol-kysely!

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hankkeen (TTT2) alkuvuosi on ollut työn täyteinen ja tanssiaskeleita sekä kilometrejä on kertynyt runsaasti toiminta-aluetta kiertäessä.  Korona-tilanne on kevään aikana tehnyt suunnitelmiin välillä muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla ja jokunen kurssi tammikuun alkupuolella alkoi etäohjauksena.

Huhtikuun loppupuolelle on tulossa uutta yhteistyötä Etelä-Savon Maakuntaliiton AKKU-hankkeen kanssa osana Kevät-Vetehiset -festivaalia, jonka koko ohjelman löydät  https://esavo.fi/kevat2022 . Olemme mukana myös Juvalla HYMYÄ ja HYVINVOINTIA Teemapäivässä 21.4., jonka  järjestää vanhus- ja vammaisneuvosto yhteistyössä: Juvan nuorisopalvelut, Vesiliikuntakeskus Sampola, Juvan kirjasto, Järvi-Saimaan kansalaisopisto , AKKU -hanke ja Tanssin taikaa ja tasapainoa 2-hanke.

Tuolitanssia ikääntyville vertaisohjaajakoulutukset olivat jo Juvalle ja Enonkoskella. Lämmin kiitos aktiivisille osallistujille. Tällä viikolla on vuorossa Sulkava, jossa koulutus on suunnattu sote-ammattilaisille.  Tällä hetkellä keväälle vahvistetut lyhytkurssit järjestetään yhteistyössä Järvi-Saimaan kansalaisopiston kanssa. Rantasalmella tanssitaan Paritansseja toukokuun alussa ja Juvalla touko-kesäkuussa on vuorossa Häävalssi- ja Soololattarit -kurssit. Myös muita kurssisuunnitelmia on työn alla.

Lisäämme uusia kurssi- ja tapahtumamainoksia hankkeen facebook-sivulle ja nettisivulle sitä mukaan, kun tiedot vahvistuvat. Tapahtumia on lisätty myös Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin. Linkit sivuille ovat alhaalla!

Tässä vaiheessa on aika kerätä palautetta hankkeen toimenpiteistä sekä toiveenne hankkeen loppuajalle ja uusien hankesuunnitelmien tueksi. Vastaathan siis linkkinä olevaan webropol-kyselyyn 3.5.2022 mennessä. Vastaaminen kestää n. 10 min. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hankkeen kenkäpusseja. Jokainen vastaus on tärkeä ja kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti.

https://link.webropolsurveys.com/S/98F17A992B4476BB

Kesän 2022 suunnitelmat etenevät vauhdilla. Laita minulle viestiä tai soita ja kerro minkälaista tanssitarjontaa toivotte omalle kylälle tai kaipaisiko jokin tapahtumanne tanssillista ohjelmaa? Jatketaan suunnittelua yhdessä!

Suuren suuri kiitos kaikille tanssijoille alkuvuodesta. Tästä on hyvä jatkaa yhteisiä tanssiaskeleita ja yritetään pysyä terveinä!

Aurinkoista kevättä ja hyvää pääsiäistä!

 

Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -terveisin 

Mari Kurtti, Etelä-Savon Liikunta ry
projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK)
mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Rajupusu Leader ry:ltä ja Piällysmies ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta. Kokonaisrahoitus on 113 640,00 €, josta on Euroopan unionin osuus + valtion osuus 63.638,40 €.   Toteutusaika 01.05.2021 – 31.8.2022.  
 https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/ https://www.facebook.com/tanssintaikaajatasapainoa
https://www.maaseutukuriiri.fi/kalenteri/

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja