Tanssin taikaa ja tasapainoa -hankkeen välikysely kevät 2020

LINKKI KYSELYYN:

https://link.webropolsurveys.com/S/B833C6BBD932CC8F

Hei,

Kiitos mielenkiinnostasi Etelä-Savon Liikunta ry:n Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanketta kohtaa sekä kiitos myös mahdollisesta yhteistyöstä ja yhteisistä tanssiaskeleista hankkeen alkutaipaleella! Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke on vienyt tanssia ja tanssinopetusta sekä ohjausta lähelle maaseudun asukkaita, ja sitä kautta edistänyt hyvinvointia lapsista ikäihmisiin kaikilla hankealueen kuudella eri paikkakunnalla yhteensä jo reilun 3000 osallistujan voimin.

Nyt noin 8 toimintakuukauden jälkeen on tullut aika kerätä välipalautetta hankkeen toimintoihin osallistuneilta sekä yhteistyökumppaneilta. Samalla toivomme, että myös uudet hankkeesta kiinnostuneet täyttäisivät kyselyn ja kertoisivat omat toiveensa hankkeen jatkolle. Käytäthän n. 10 min aikaasi vastaamalla kyselyymme. Kyselyn avulla keräämme myös toiveita mahdolliselle jatkohakemukselle sekä ajallisesti että toiminta-alueen laajentamisen näkökulmasta.

Kyselyn linkki on avoinna 31.3.2020 asti. Kyselyyn yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan max. 2 tunnin tanssikurssi omalle seurueelle. Tarkemmat tiedot kurssista käydään läpi voittajan kanssa. Yhteystiedot jäävät vain ESLi:n käyttöön ja kyselyn vastaukset esitetään raportissa kootusti ja nimettöminä.

Lisätietoa hankkeesta löytyy ESLi:n nettisivuilta, jossa myös linkit blogiin sekä Maaseutukuriirin tapahtumakalenteriin: https://www.esliikunta.fi/hanketoiminta/tanssin-taikaa-ja-tasapainoa/

Allekirjoittaneelle saa myös mieluusti laittaa toiveita sekä ilmoittautua yhteistyötahoksi. Tänä keväänä etenkin uudet toimijat ja pienemmät kylät ovat painopistealuetta ja kesällä sitten kutsutaan tanssiin mukaan myös loma-asukkaat!

LINKKI KYSELYYN:

https://link.webropolsurveys.com/S/B833C6BBD932CC8F

Ystävällisin terveisin Mari Kurtti, projektipäällikkö ja tanssinopettaja (AMK) mari.kurtti@esliikunta.fi  puh. 0440 225 422

Hanke on saanut Leader-rahoitusta Veej´jakaja ry:ltä, Euroopan maaseuturahastosta.

 

 

 

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja