Itä-Suomen Kalaleaderin hankehaku on nyt auki

Kehittämisstrategia ”Yhteistyössä kalan vuoksi” 2022–2027 on lopullisesti hyväksytty Maa- ja metsätalousministeriössä 17.5.2022 ja rahoitusta strategian toteuttamiseen on myönnetty 1050 000 euroa. Rajupusu Leader ry:n hallituksen 7.6.2022 kokouksen päätöksen mukaan haku on auki jatkuvan haun periaatteen mukaan. Strategiaan pääsee tutustumaan tästä.

Strategian pääteemat ovat yhteistyö ja verkostot, kehittyvä ja vetovoimainen kalatalous sekä kalastusmatkailu.

Hyrrään voi siis jättää hakemuksia ja uusi nimitettävä kalajaosto voi niitä käsitellä tarpeen mukaan. Viranomaispäätökset ELY voi tehdä, kun Suomen kansallinen ohjelma on hyväksytty komissiossa. Hyväksynnän pitäisi tulla nyt kesän aikana. Omalla riskillä voi siis aloittaa, mutta ensimmäiseksi yhteydenotto Pekka Sahamaan, p. +358 (0)50 550 2100.

Lisätietoja

Pekka Sahama
Itä-Suomen Kalaleader, East-Finland Flag
Ristimäenkatu 3 A 9, FIN-57130 SAVONLINNA
+358 (0)50 550 2100

pekka.sahama@rajupusuleader.fi

www.kalanvuoksi.fi

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja