Toimi nyt – vaihda Katsosta Suomi.fi-valtuutukseen

RUOKAVIRASTON UUTISKIRJE HYRRÄ-ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÄJILLE

Katso-oikeudet eivät toimi Hyrrässä eivätkä muissa asiointipalveluissa 31.12.2020 jälkeen. Jatkossa oikeudet asioida sähköisesti organisaation puolesta hoidetaan Suomi.fi-valtuudella. Katso-palvelussa nyt olevat oikeudet eivät muutu Suomi.fi-valtuuksiksi automaattisesti, vaan asiointioikeudet on tehtävä uudelleen Suomi.fi-palvelussa. Muutos kannattaa tehdä nyt heti – Hyrrä-asiointipalvelussa Suomi.fi-valtuudet toimivat jo.

 

Joissakin organisaatioissa, kuten kunnissa, seurakunnissa, oppilaitoksissa, säätiöissä, elinkeinoyhtymissä ja osassa yhdistyksistä, valtuustietoa ei saada suoraan rekistereistä. Tällöin valtuushakemus tehdään virkailijavaltuuttamispalvelun kautta. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian virkailijavaltuuttamispalveluun, sillä käsittelyaika on 2–3 viikkoa hakemuksen saapumisesta.

Muutos kannattaa tehdä nyt heti – Hyrrä-asiointipalvelussa Suomi.fi-valtuudet toimivat jo.

Ruokaviraston ohje suomi.fi -valtuudesta.

Ruokavirasto

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja