Nainen katsoo virtuaalilaseilla eteenpäin.

Tulevaisuuden kylä webinaari 26.10.2022

Tervetuloa osallistavaan Tulevaisuuden kylä -iltaan 26.10.2022 klo 18-20, jonka tavoitteena on vahvistaa kylien ja korttelien tulevaisuuden uskoa. Tule kuulemaan vinkit tulevaisuusajattelun mahdollisuuksista.

Haastamme kylät ja korttelit avartamaan omaa näkemystään tulevaisuudestaan.

Miten kuvittelun avulla voidaan luoda tulevaisuuden uskoa?

Millaisilla keinoilla tulevaisuuden visiot saadaan toiminnan kautta todeksi?

Tulevaisuuden kylät mainos, jossa kuvat puhujista.

Ohjelma:

  • Illan avaus: Tulevaisuuden kylät ja korttelit -hanke. Kylien ja korttelien kanssa tulevaisuuden äärellä.
  • Ennakoinnin asiantuntija Terhi Ylikoski Sitrasta tuo esille tulevaisuusajattelun mahdollisuuksia: Miten megatrendit ja heikot signaalit vaikuttavat tulevaisuusnäkymiin?
  • Toimisto2030 Oy Silja Huttunen oivalluttaa kuvittelun merkitystä tulevaisuuden toimijuudelle: Mikä luo meille toivoa epävarmuuden aikana? Mikä saa meidät tekemään yhteistyötä tavalla, joka ruokkii tulevaisuususkoa?
  • Kyläasiamies Merja Kaija Pohjois-Savon Kylät ry:ltä kertoo Tulevaisuustaajuus -menetelmän mahdollisuuksista kylille ja kortteleille: Miten Tulevaisuustaajuus -menetelmää voidaan hyödyntää osana kyläsuunnitteluprosessia? Miksi kylissä ja kortteleissa kannattaa panostaa tulevaisuusajatteluun?
  • Suomen Kylät ry:n toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto tuo esille Suomen Kylien näkemystä tulevaisuuden kylä- ja korttelitoiminnasta: Mihin suuntaan Suomessa kylä- ja korttelitoiminta on
    menossa?

Kenelle?

Kylien ja korttelien edustajille, kylä- ja korttelitoiminnan parissa työskenteleville, paikalliskehittäjille, päättäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu 23.10.2022 mennessä

https://link.webropolsurveys.com/EP/5CD0057F49A0508A

Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse 24.10.2022. Illassa on osallistavia osuuksia, joiden aikana on suotavaa, että kamera ja mikrofoni ovat käytössä.

Lue lisää: https://www.pohjois-savonkylat.fi/tutustu-hankkeisiimme/tulevaisuuden-kylat-ja-korttelit/ tai https://www.pohjois-savonkylat.fi/tutustu-hankkeisiimme/tulevaisuuden-kylat-ja-korttelit/

Tulevaisuuden kylä -ilta järjestetään osana Tulevaisuuden kylät ja korttelit -hanketta, jossa mukautetaan Tulevaisuustaajuus menetelmä kylien ja korttelien tulevaisuusajattelun tueksi.

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja