Piirretty kuva, jossa taloja vieretysten talvimaisemassa.

Lähde toteuttamaan Avoimia Joulukyliä!

Järjestääkö teidän kyläyhdistyksenne joulutapahtuman (markkinat, myyjäiset, laulu- tai glögitilaisuus, konsertti, tonttupolku tms.) ajalla 1.–24.12.? Ilmoittautukaa mukaan Avoimet Joulukylät -tapahtumaan. Avoimet Joulukylät on tarkoitettu kyläyhdistysten tai vastaavien yhdistysten järjestämille tapahtumille.

Suomen Kylät toteuttaa yhteistyössä maakunnallisten kyläyhdistysten kanssa Avoimet Joulukylät -konseptin. Tavoitteena on tarjota kylille mahdollisuus valtakunnalliseen ja paikalliseen näkyvyyteen. Kylät saavat käyttöönsä Avoimet Joulukylät -markkinointimateriaalia joulutapahtumien markkinoinnin tueksi. Lisäksi Avoimiin Joulukyliin osallistuvat kylät pääsevät mukaan yhteiselle tapahtumakartalle. Kaikki ohjeet ja materiaalit löytyvät osoitteesta www.suomenkylat.fi/joulukylat/.

Ilmoita tapahtumanne Avoimiin Joulukyliin 21.11.2022 mennessä lomakkeella: https://forms.office.com/r/hT20fr9HE6,

 Lisätietoja ilmoittautumisesta: marianne.liitela@suomenkylat.fi ja lisätietoja viestintämateriaalista anssi.ketonen@suomenkylat.fi.

Jokaisesta ilmoitetusta kylästä Suomen Kylät lahjoittaa 24 senttiä Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Canva pohjat avuksi markkinointimateriaalien tekemiseen

Järjestäjien käytettävissä on maksutta Canva-pojat, joita voi muokata oman kylän tapahtuman markkinointiin. Kopioi pohja omaan Canvaan, jotta voit muokata pohjaa. Esimerkkipohjat on lukittu, joten kopioi ennen muokkaamista omaan Canvaan: tiedosto -> laadi kopio -> jolloin Canva luo kopion omiin tiedostoihin -> avaa lukko ja muokkaa mieleiseksi. Viimeisellä sivulla on käytettävissä valmiita elementtejä, joilla voi tehdä kokonaan oman mainoksen.

Suunnittelumalliin pääset tästä: https://www.canva.com/design/DAFNsqNIdPo/8dgtIJgN76042oAlbW74wQ/view?utm_content=DAFNsqNIdPo&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink&mode=preview

Suomen Kylien joulukalenteri

Suomen Kylät julkaisee somekanavissaan valtakunnallisen Joulukalenterin, jossa jokaisena päivänä julkaistaan yhden kylän joulutervehdys. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää oman kyläsi joulutervehdyksen, joka arvonnan kautta voi päästä joulukalenteriin. Joulutervehdyksessänne voit kertoa esimerkiksi kylänne jouluperinteestä ja se voisi olla esimerkiksi näin: ”Jaskalan joulun tärkein asia on suuren kuusen jouluvalot. Ne loistavat marraskuun lopusta aina uuteen vuoteen. Hyvää joulunodotusta toivottaa Jaskalan punanuttuiset tontut.”

Teksti , kuvat ja video: Suomen Kylät ry, 2022. 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja