Kuvituskuva, jossa henkilö tekee muistiinpanoja vihkoon sekä käyttää tietokonetta.

Uusi hankerekisteri on avattu

Maaseuturahastosta rahoitusta saaneista hankkeista on avattu uusi hankerekisteri, joka tarjoaa uusia toiminnallisuuksia myös hanketoimijoille. Edelleen hankerekisterin päätavoitteena on jakaa tietoa maaseuturahastosta rahoitusta saaneista hankkeista, mutta hankkeensivulle pääsee jatkossa myös lisäämään tietoa.

Uusi hankerekisteri löytyy Maaseutuverkoston nettisivuilta ja kokoaa sinne sekä vuosien 2014-2022 Maaseuturahastosta rahoitetut hankkeet että tulevan uuden rahoituskauden hankkeet. Uusi hankerekisteri on osoitteessa www.maaseutuverkosto.fi/hankkeet.

Hankerekisterin tärkein uutuusarvo piile siinä, että jokainen rahoitettu kehittämishanke saa oman verkko-osoitteen eli päivitettävän hankekortin. Jokaisella hankkeella on siis pieni “kotisivu” hankerekisterissä. Ja parasta on, että verkostoalustalle rekisteröityneet käyttäjät voivat linkittää oman verkostoalustan käyttäjätunnuksensa ja Hyrrässä olevat omat hankkeensa kätevästi ja turvallisesti!

Hanketoimijan kannattaa ottaa hankerekisteri käyttöön ainakin seuraavista syistä:

  • Pääset päivittämään hankekortille hankkeen ajankohtaisia asioita – uutisia, videoita, tuloksia ja linkityksiä muihin hankkeen viestintäkanaviin
  • Voit lisätä hankekortin päivittäjiksi myös muita yhteyshenkilöitä verkostoalustan käyttäjistä
  • Hankkeeseesi tutustuvat löytävät samalla hankkeen yhteyshenkilöt – käyttäjäprofiilit näkyvät hankekortilla ja profiileissa näkyy jokaisen hallinnoimat hankekortit hankkeet-välilehdellä.

Tiedot hankerekisteriin tulevat Ruokaviraston hallinnoimasta Hyrrä-tietojärjestelmästä ja päivittyvät kerran vuorokaudessa. Jos siis lisäät tänään Hyrrässä käyttäjätunnuksen hankkeellesi, saat hankekortin huomenna haltuun.

Ohjeet hankekortin käyttöönottoon verkostoalustalta (linkki ohjeisiin | maaseutuverkosto.fi).

Linkki hankerekisteriin www.maaseutuverkosto.fi/hankkeet

Piirroskuva kannettavasta tietokoneesta

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja