Etelä-Savon Leader-toiminnan vaikuttavuus ja tulokset näkyviksi – Uusi viestinnän asiantuntija esittäytyy

Tervehdys Mikkelistä! Olen Anne Kaljunen ja aloitin Etelä-Savon Leader-ryhmien viestinnän asiantuntijana maaliskuun alussa. 

Kun huomasin, että Veej’jakaja ja SavonLuotsi Leader etsivät viestijää Etelä-Savoon, sykähti savolainen sydämeni heti. Olen kotoisin Kerimäeltä, puukirkon juurelta, mutta viimeiset kuusi vuodet olen asunut Mikkelissä. Etelä-Savo on minun sielun maisemaani. 

Työssäni lähden rakentamaan Veej’jakajan ja SavonLuotsin toiminnan vaikuttavuuden arviointia sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmien vaikuttavuusviestintää.  

Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa?  Haluamme tehdä Leader-toiminnan tulokset ja vaikuttavuuden näkyväksi, kuuluvaksi ja tuntuvaksi. Tavoitteena on nostaa esiin paitsi luvut, tieto ja data, mutta kertoa vahvasti myös ihmisistä, yhdessä tekemisestä ja tarinoista lukujen takana. 

Uudessa työssäni odotan erityisesti sitä, että pääsen tapaamaan alueen ihmisiä ja kertomaan yhteisistä onnistumisista, jotka kantavat myös pitkälle tulevaisuuteen.

Aiemmin olen työskennellyt Suomen metsäkeskuksessa viestinnän suunnittelijana ja viestinnän asiantuntijana sekä Suomen Metsämuseo Lustossa tiedottajana. Olen työskennellyt myös projektipäällikkönä maaseuturahoituksen hankkeessa.  

Vapaa-ajallani pidän luonnossa liikkumisesta. Talvella on parasta nuotiomakkara ja lumikenkäily. Keväällä on hienoa seurata luonnon heräämistä ja kylvää siemeniä itämään kesää varten. Kesällä mökkeily ja Saimaalla liikkuminen rentouttavat. Syksyllä metsässä vierähtää päivä jos toinenkin, sillä kantarellit, suppilovahverot ja rouskut odottavat kerääjäänsä. 

Anne 
anne.kaljunen@veej’jakaja.fi 
p. 044 015 5992 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja