Viestintähankkeelle näkyvyyttä paikallislehdissä

Paikallislehdissä on tänään ilmoitus Maaseutukuriirin verkkosivu-uudistuksesta.

 

Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke näkyy tänään Etelä-Savon paikallislehdissä ja Mikkelin kaupunkilehdessä.

Maaseutukuriiri-viestintähankkeen tavoitteena on korkeatasoinen kohderyhmänsä hyvin tavoittava viestintä maaseudun kehittämisestä, välineistä ja verkostoista. Viestintähanke tuo esiin maaseudun vireyttä ja nostaa ajatusta, että maaseutu kuuluu kaikille. Maaseutu tuottaa hyvinvointia koko maalle ja voi osaltaan ratkaista kilpailukyky-, ilmasto- ja ympäristökysymyksiä.

Kertomalla tarinoita maaseudulta Maaseutukuriiri haluaa lisätä ihmisten tietoisuutta hanketoiminnasta ja hankerahoituksen mahdollisuuksista sekä saavutetuista tuloksista.

Uudistuneet verkkosivut tuotettiin yhteistyössä mainostoimisto Haajan kanssa. Ne mahdollistavat paremmin verkkolehtimäisiä julkaisuja. Myös videot pääsevät oikeuksiinsa.

 

Uusia blogeja

Sivuilla on aloittanut kaksi bloggaajaa, jotka ovat Lomamokkilaa pyörittävä yrittäjä Kalle Björn Savonlinnasta ja luomutuotantoon siirtyvä nuori isäntä Antti Laitinen Laitisen maatilalta Juvalta. Laitisen blogin nimi on Pannaan luomuksi. Brörnin blogi on nimeltään Lomasia.

Tammikuun lopussa bloggaamaan ryhtyy myös luomuasiantuntija Marja Pulkkinen Etelä-Savon ELY-keskukselta. Tämän asiantuntijablogin tulet löytämään nimellä Luomuilua asiantuntijan silmin.

Tervetuloa uusien verkkosisältöjen pariin!

 

Maaseutukuriiri on myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa. Käy tykkäämässä ja seuraa Maaseutukuriiria!

Tiina Judén, tiedottaja, Maaseutukuriiri

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja