Villen Vihreän kullan tie -videot on julkaistu

Ville Haapasalon ja Maaseutukuriirin yhteistyö on saatu maaliin. Maaseudusta ja maaseutumatkailusta kertovat videot Etelä-Savosta on julkaistu tänään näillä verkkosivuilla sekä YouTubessa. Lähde mukaan Villen Vihreän kullan tielle ja matkalle Etelä-Savoon. Voit katsoa videot YouTubessa hakusanalla maaseutukuriiri tai Villen Vihreän kullan tie. Lisäksi löydät kaikki kolme videosarjan osaa Maaseutukuriirin verkkosivuilta kohdasta videot.

Matkailu on hyvässä nosteessa erityisesti Saimaan alueella. Etelä-Savo oli ykkönen maatilamajoitusta tarjoavana maakuntana valtakunnallisessa vertailussa. Visit Saimaa Lakeland tekee hyvää työtä yritysten kanssa samoin kuin Etelä-Savon maakuntaliitto. Visit Saimaa Lakeland ja sen alaisuudessa Visit Mikkeli, Visit Varkaus ja Visit Savonlinna sekä Saimaa Gastronomy ovat loistavia esimerkkejä siitä, miten yhteistyöllä tehdään näkyvyyttä matkailussa maaseudulla. Mainitsemisen arvoinen on myös Saimaan Charmantit Oy, joka on antanut potkua matkailulle jo yli kymmenen vuotta. Nyt tulokset alkavat näkyä.

Ville Haapasalo esittelee videosarjassa vain muutaman esimerkin maaseutumatkailusta. Ne ovat Miekankoski, Ollinmäen viinitila ja Sahanlahti Resort. Matkailijan tehtävänä on etsiä itse lisää. Syyskuun alussa ilmestyvästä Maaseutukuriiri-lehdestä voit lukea lisää hyvistä hankkeista ja maaseutumatkailusta. Lisäksi voit osaltasi jakaa videoita ja käydä peukuttamassa Maaseutukuriiria Facebookissa.

Hyvää kesää!

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja