Tulossa tanssin taikaa

Tämä kuva on valittu vuoden 2011 tanssikuvaksi. Kuvaaja: Jouni Kallio

 

Oletko tanssin ystävä? Jos hymyilit, hihkaisit tai polkaisit jo cha chan askeleita työpaikan lattialla, niin tämä juttu on sinulle.

Etelä-Savon Liikunta ry suunnittelee syksylle 2019 Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanketta. Toiminta-alueena on Veej’jakaja ry:n alue: Mikkeli (pois lukien ydinkeskusta), Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pieksämäki ja Puumala. Veej’jakaja ry on maaseudun kehittämisyhdistys ja Leader-toimintaryhmä.

Tanssin taikaa ja tasapainoa tarjoaa monipuolista tanssinopetusta ja -ohjausta maaseudulle. Tavoitteena on tavoittaa eri-ikäiset kuntalaiset yhteisten tapahtumien ja kurssien kautta.  Yhteistyössä on mukana paikallisia toimijoita vahvistettuna tanssin ammattilaisilla ja pitkän linjan harrastajilla. Tanssi ja tanssiliikunta tuodaan monipuolisella kirjolla lähelle maaseudun asukkaita – tanssien kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Nyt on aika tehdä ennakkoilmoitus, jos kiinnostuit Tanssin taiasta ja tasapainosta.

Laita viestiä tai soita Mari Kurtille 7.11.2018 mennessä, jos tanssi tuntuu sopivalta ja toivotulta harrastukselta teidän omalle kylälle tai kaupunginosalle.

Hankehakemus tehdään tämän vuoden puolella. Jos rahoitus järjestyy, toiminta käynnistyy ensi syksynä. Yhteistyömuotoihin ja yksityiskohtiin yms. palataan, kun hankkeen toteutuminen varmistuu.

 

Lisätietoja: Mari Kurtti, ESLI

puh. 0440 225 422

mari.kurtti@esliikunta.fi

www.esliikunta.fi

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja