Lähde Amaze Me Leader -seikkailulle Viroon!

Keskiaikateemaista illanviettoa Skotlannin Dumfriessa elokuussa 2018. Kuva: Tiina Judén

 

ILMOITUS

Paikalliset Leader-ryhmät Piällysmies, Rajupusu ja Veej´jakaja ry hakevat jälleen nuoria mukaan Amaze Me Leader -seikkailuleirille Viroon.  

Viime vuonna seikkailuseminaari pidetiin Skotlannissa ja kokemus oli unohtumaton. Lue viime vuonna mukana olleen 23-vuotiaan lentoemännän Meeri Larisen kokemuksia Skotlannista. Lue myös artikkeli Ceilidh-tansseista ja muinaisista linnoista.

Lähtisitkö sinäkin tänä kesänä mukaan seikkailuun? Amaze Me Leader on 18-29-vuotiaille suunnattu seikkailuseminaari, jonka tavoitteena on rohkaista nuoria osallistumaan Leader-toimintaan ja rakentaa verkostoja eurooppalaisten nuorten välille. 

Seikkailuseminaari järjestetään Harjumaalla, Virossa 5.-11.8.2019. Seikkailuseminaarin toimintatapa perustuu Amazing race TV-formaattiin ilman kilpailua: osallistujat jaetaan ryhmiin, jotka vierailevat päivittäin Leader-tuella rahoitetuissa kohteissa, joihin liittyy toimintaa ja tehtäviä. Seikkailu päättyy loppujuhlaan 10.8. ja paluu Suomeen tapahtuu Tallinnan kautta 11.8. 

Amaze Me Leader 2019- seikkailuseminaarin järjestämisestä ja ohjelmasta vastaa Itä-Harjumaan seudulla toimiva paikallinen Leader-ryhmä, Ida-Harju Koostöökoda. 

Etsimme nyt osallistujiksi nuoria, jotka edustavat tapahtumassa oman alueensa Leader-ryhmää. Osallistumismaksu on 50 euroa ja se maksetaan tapahtuman järjestäjälle. Leader-ryhmä maksaa matkakustannukset Tallinnaan, sisältäen bussi-/juna- ja laivamatkat. Hakuaika Amaze Me Leader-seikkailuseminaariin suomalaisille nuorille on avoinna 25.6.2019 saakka. Haku osallistujaksi tapahtuu tästä linkistä,  englanninkielisellä lomakkeella.

Rosefill Mills valaistiin värisavulla Nith-joen varrella viime vuoden kulttuuritapahtuman kunniaksi Dumfriessä. Kuva: Tiina Judén.

 

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja