Töitä Suomesta Oy laajentaa

Viime keväänä perustettu Töitä Suomesta Oy julkisti tänään laajennetun toimintansa. Yhtiö on läsnä jokaisessa Suomeen maakunnassa. Oman alueenne yhteyshenkilöt löydätte täältä: https://www.töitäsuomesta.fi/yhteystiedot/. Olemme rakentaneet yhtiön palvelut siten, että asiakkaiden toimeksiantoja toteuttavat ProAgrian, Suomen Kylien ja MTK:n alueelliset asiantuntijat. Järjestöistä löytyi valmiiksi hurjan paljon mm. työvoimapalveluosaamista rautaisen maaseututuntemuksen lisäksi. Tämä osaaminen on yhtiön ehdoton vahvuus.

ETELÄ-SAVON yhteyshenkilö on Virpi Reinikainen p. 043 824 9500 sekä
Henriikka Syrjä p. 044 431 4105.  Henriikka on sekä Etelä-Savossa että Pirkanmaalla yhteyshenkilönä.

Töitä Suomesta Esite (pdf, joka avautuu uuteen ikkunaan).

Yhtiö tarjoaa siis tästä päivästä lähtien paikallisia palveluita työnantajille ja työnhakijoille. Palveluvalikoimamme on tiivisti kuvattuna täällä https://www.töitäsuomesta.fi/toita-suomesta-oy/

Töitä Suomesta Oy:n haluaa strategiansa mukaan toteuttaa unelmat työstä ja hyvästä elämästä sekä mahdollistaa maaseudun kestävän kasvun. Visionamme on, että olemme markkinajohtaja ja luotetuin maaseudun työvoimapalveluiden tarjoaja vuonna 2025.

Yhtiön arvot perustuvat maaseudun menestymiseen ja toivon, että Te voitte auttaa yhtiötä kasvattamaan toimintaansa. Mikäli yhtiö onnistuu tavoitteissaan, työllistyy entistä useampi maaseudulla ja maaseudun elinvoima kehittyy suotuisasti.

Koska yhtiö on kolmen järjestön yhteisesti omistama, haluamme palkita järjestöjen aktiivisia jäsenyhdistyksiä. Yhtiö on tänään julkistanut myös vinkkipalkkiojärjestelmän. Se löytyy täältä: https://www.toitasuomesta.fi/vinkkipalkkio. Toimeksiantoon johtaneesta vihjeestä maksetaan vinkin antaneelle yhdistykselle 10 % toimeksiantopalkkiosta. Käytännössä pienellä vinkillä yhdistyksenne voi ansaita jopa satojen eurojen palkkion.

Marko Mäki-Hakola
Elinkeinojohtaja, MTK r.y.
Toimitusjohtaja Töitä Suomesta Oy
PL 510 (Simonkatu 6), 00101 Helsinki
puh: 040 502 6810
marko.maki-hakola@mtk.fi
www.mtk.fi
www.metsanomistajat.fi

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja