Osta tilalta! -päivä on nyt Lähiruokapäivä 11. syyskuuta 2021!

Mistä ruoka tulee? Mitä lehmät syövät? Haiseeko sika pahalle? Miltä tuntuu hevosen turpa kämmentä vasten? Mitä muuta kuin ruokaa maaseudulla on tarjota? Muun muassa näihin kysymyksiin voit saada vastauksen valtakunnallisen Lähiruokapäivän tapahtumissa 11.9.2021.

Lähiruokapäivä jatkaa nyt siitä, mihin viitenä aiempana vuotena järjestetty Osta tilalta -päivä jäi: se kutsuu ihmisiä tutustumaan lähiruoan tuottajiin sekä maaseudun muihin toimijoihin, matkailu- ja elämyspalveluihin sekä erilaisiin yhdistyksiin – martoista metsästysseuroihin.

Kyseessä on siis oikea maaseudun avointen ovien tapahtuma. Tervetuloa vierailulle Lähiruokapäivänä!”

 Kurkkaa jo ilmoittautuneiden kohteiden lisätiedot osoitteeesta: www.lähiruokapäivä.fi 

Lähde:  https://ostatilalta.fi/

Lähiruokapäivä järjestetään 11.9.2021 – Ryhdy järjestäjäksi!

Osta tilalta! -päivä on nyt Lähiruokapäivä 11. syyskuuta 2021! Oletko sinä lähiruoan tuottaja tai muu maaseudun toimija? Ilmoittaudu mukaan järjestäjäksi Lähiruokapäivään!
Lähde:  Lähiruokapäivä järjestetään 11.9.2021 – Ryhdy järjestäjäksi! – ely – ELY-keskus

Mikä on Lähiruokapäivä?

Lähiruokapäivän aikana voit tutustua maaseudun toimijoihin “pintaa syvemmältä”, sekä ostaa tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan tekijöiltä itseltään. Moni osallistuva yritys antaa myös kävijöille mahdollisuuden tutustua paikan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja