Ihmisiä traktorin lavalla.

Avoimet Kylät tulee taas

Avoimet Kylät -tapahtuma kokoaa jo yhdeksättä kertaa erilaisia paikallisia tapahtumia ympäri Suomea. Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa on sekä perinteisiä pihakirppiksiä ja talkoita että paikallisia erikoisuuksia, kuten sauna- ja karaokemaratoneja.

Suomen Kylien organisoimaan tapahtumaan on mahdollista saada markkinointimateriaaleja sekä vinkkejä osallistumalla avoimiin infoihin. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry lisäksi maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Järjestäjän infotilaisuudet ja koulutukset 2023

Suomen Kylät järjestää etänä tapahtumaan liittyviä infotilaisuuksia kevään aikana tapahtumien järjestäjille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua vapaasti, mikäli harkitsette Avoimet Kylät -päivään mukaan tulemista. Kaikki tilaisuudet järjestetään Teamsilla etäyhteyksillä ja näihin on helppo osallistua. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle ja jokaiseen tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen. Lisäksi uutena kokeiluna vuodelle 2023 teemme ohjevideon, joka on katsottavissa paikka- ja aikariippumattomasti.

Helmikuu
Infotilaisuus 28.2.2023 klo 17.30–18.30
Kerrotaan tämän vuoden tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja tulevista koulutuksista.
Ilmoittaudu tästä!

Huhtikuu
Info- ja koulutustilaisuus 5.4.2023 klo 17.30–19.30
Tapahtumien järjestäminen ja luvat

Toukokuu
Info- ja koulutustilaisuus 3.5.2023 klo 17.30–19.30

Tapahtuman viestintä ja markkinointi. Miten omaa tapahtumaa voisi markkinoida ja kenelle?

Lue lisää tapahtuman sivuilta:

https://suomenkylat.fi/ajankohtaista/tapahtumat/avoimet-kylat

Ihmisiä traktorin lavalla.
 
Avoimet Kylät tarjoilee monipuolista ohjelmaa. Kuva: Maaseutuverkosto, Heli Sorjonen

 

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja