Kädessä puhelin, pöydällä muistikirja sekä kaksi mikrofonia.

Maaseutuviestinnän koordinaattorin haku auki

Maaseutuviestinnän koordinaattori työskentelee ELY-keskuksessa osana asiantuntijatyöyhteisöä sekä suunnittelee ja toteuttaa CAP-viestintää yhteistyössä alueen sidosryhmien kanssa. Koordinaattori toimii myös valtakunnallisessa CAP-viestintäverkostossa Etelä-Savon edustajana ja osallistuu sitä kautta valtakunnallisen viestinnän kehittämiseen ja mm. kampanjoiden toteutukseen.
 
Kuva työpaikka ilmoituksesta, jossa on tehtävän tiedot sekä kuvituskuvana, kuva viljapellosta.
Etelä-Savon ELY-keskus hakee maaseutuviestinnän koordinaattoria.
 
Tehtävän keskeisenä tavoitteena on viestiä ja antaa monipuolinen kuva CAP-suunnitelman toteuttamismahdollisuuksista nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille sekä sidosryhmille. Lisäksi koordinaattorin tavoitteena on aktivoida näitä ryhmiä hyödyntämään CAP-ohjelman rahoitusmahdollisuuksia (hanke- ja yritystuet, rakennetuet, ympäristökorvausjärjestelmä, luomukorvaus sekä viljelijätuet). 
 
Toimipaikka sijaitsee Mikkelissä.
 
 
Hakuaika päättyy 27.2. klo 16.15

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja