Kuinka voit, yrittäjä? -hanke jatkaa virtuaalisilla tapaamisilla

Toukokuussa alkavat yrittäjien vapaamuotoiset iltakahvitilaisuudet, jotka toteutetaan Zoomin avulla. Voit tulla sellaisena kuin olet! Toukokuussa aloittaa myös neljä kertaa kokoontuva yrittäjien suljettu vertaisryhmä, nämäkin kokoontumiset Zoomin kautta. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Touko- ja/tai kesäkuussa järjestetään webinaareja, joissa ollaan valmiita auttamaan yrittäjiä heitä askarruttavissa kysymyksissä.

Pidetään rattaat pyörimässä – virtuaaliset iltakahvitilaisuudet yrittäjille

  • toukokuussa tiistaisin klo 17:00.
  • kesäkuussa 1.6. klo 17:00
  • kesäkuussa 8.6. klo 17:00.

Yrittäjien vertaistukiryhmät

  • toukokuussa 18.5. klo 17:00 – 18:30
  • toukokuussa 25.5. klo 17:00 – 18:30.

Kuinka voit yrittäjä – hanke käynnistyi Savonlinnan seutukunnalla ja Heinävedellä vuoden 2020 alussa. Hankkeen toimenpiteiden oli tarkoitus kohdistua alueen yrittäjien työhyvinvoinnin kartoittamiseen sekä työkyvyn ylläpidon aktivointiin, asiasta tiedottamiseen ja verkostojen vahvistamiseen. Hyvään vauhtiin päästiin yrittäjille suunnatun kyselyn avulla ja tapaamalla yrittäjiä eri puolilla aluetta.

Hankkeen tapaamiset jouduttiin lopettamaan koronaepidemian vuoksi. Kuluneen kuukauden aikana on tullut kristallinkirkkaaksi, ettei yrittäjien tilanne ainakaan ole helpottunut. Uusi tilanne pelottaa ja ahdistaa – henkinen kuormittavuus on nyt suurempi kuin hankkeen aloittaessa alkuvuodesta. Varsinkin yksin- ja pienyrittäjät kaipaavat nyt kipeästi mahdollisuutta keskustella, jakaa asioita ja ratkaisumalleja.

Nyt hanketoimijoilla Eija-Riitta Hämäläisellä ja Lara Nurmisella on ilouutisia. Hanketta jatketaan keväällä 2020 kokeilemalla erilaisia tukimuotoja ja testataan, mikä yrittäjiä auttaisi ja kiinnostaisi nyt eniten. Hankkeen alkuperäisen ideologian mukaan keskitytään aitoon, läsnä olevaan vuorovaikutukselliseen toimintaan yrittäjien kesken ylhäältä kaadetun tiedon sijaan.

Kuinka voit yrittäjä-hankkeen hallinnoijana toimii Piällysmies ry, yhteistyössä hankkeessa ovat Itä-Savon Uusyrityskeskus ry (Savonlinna ja Enonkoski), Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry (Heinävesi) sekä alueen Yrittäjä-yhdistykset.

Lisätietoja kaikista tapaamisista lara@ohoh.fi.

Eija-Riitta Hämäläinen puh. 0405016717
https://www.laatujohtaminen.fi/

Lara Nurminen
https://ohoh.fi/

Eija-Riitta Hämäläinen ja Lara Nurminen

    

Yhteistyössä:

Maaseutukuriiri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja tuloksista.

Maaseutukuriirin vanhojen sivujen arkisto

Design & kotisivut Haaja